Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιστημονική ενημέρωση

photo Akadimia copy

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στοχεύοντας στην ανάδειξη του επιστημονικούπροφίλ του επιχειρηματία φαρμακοποιού, εφαρμόζει σύγχρονεςμεθόδους εκπαίδευσης και διαμορφώνει το κατάλληλο συνεργατικόκλίμα για τη δια βίου μάθηση των φαρμακοποιών – μελών τουδιοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες. Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος έχει ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτασεμινάρια για το 2022, σε συνεργασία με τις εταιρείες Frezyderm και Bioderma και έπεται συνέχεια.

Όλα τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα για το σύνολο των μελών του ομίλουκαι τους βοηθούς τους και η παρακολούθησή τους μπορεί να γίνει απόοποιαδήποτε συσκευή -PC, laptop, tablet, smartphone.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης, on demand, όλωντων webinars που έχουν διεξαχθεί, μέσω της πλατφόρμας τηςΑκαδημίας Green Pharmacy. Η ποικιλία της θεματολογίας και τοοπτικοακουστικό υλικό που φιλοξενούνται στο εξειδικευμένο αυτόψηφιακό εργαλείο παρέχουν τη δυνατότητα στον επαγγελματίαφαρμακοποιό να έχει την προσωπική του βιβλιοθήκη γνώσης.

Η “Ακαδημία Green Pharmacy” αποτελεί ένα δυναμικό περιβάλλονμάθησης, ένα σημαντικό σύμβουλο καλών πρακτικών και ένααξιόπιστο βοηθό ενημέρωσης προς το κοινό, σε ζητήματα στα οποία οεπαγγελματίας φαρμακοποιός καθημερινά καλείται να προσφέρει τιςυπηρεσίες του. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο website τουομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr/akadimia-green-pharmacy