Εκτύπωση
Κατηγορία: Farmakopoioi
        
image
Μην τους πιστεύετε,ο ΕΟΠΥΥ στοιχίζει πολύ λιγότερα χρήματα. Εάν τον λειτουργούσαν ορθά, κανένας ιδιώτης δεν θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί. Δεν θέλουν να υπάρχει Δημόσια   Πρωτοβάθμια Υγεία.
        Δυστυχώς όλα ιδιωτικοποιούνται. Η πολιτική τους  υπηρετεί, αποκλειστικά τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Υγείας.
         Καταθέτουμε τα στοιχεία μας. Από αυτά προκύπτει το κερδοσκοπικό αποτέλεσμα, που με την πολιτική των κυβερνήσεων απολαμβάνουν οι  ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το ίδιο θα συμβεί και με την παροχή υπηρεσιών της Δευτεροβάθμιας περίθαλψης.
            Μεταφέρουμε αναλυτικά τον υπολογισμό κόστους λειτουργίας του Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου ΝΜΥ Πάτρας του Α΄ εξαμήνου 2011 και της  Ν.Μ.Υ Πειραιά για όλο το 2011, και το συνολικό κόστος για τις ίδιες εξετάσεις στα ιδιωτικά εργαστήρια. 
·         Το σύνολο δαπανών συγκεκριμένων εξετάσεων, του Α΄ εξαμήνου του εργαστηρίου της Πάτρας για το 2011(έχει υπολογιστεί το κτηριακό κόστος, μικτή μισθοδοσία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θέρμανση, κλπ)  ήταν 394.297 ευρώ για τον ΕΟΠΥΥ....

Όλο το άρθρο  http://farmakopoioi.blogspot.com/2013/10/blog-post_8415.html