Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

WEBINARS Logo Final

To 12o διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Ο ρόλος των γλυκαντικών στη διατροφή του ανθρώπου. Η περίπτωση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2" θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, στις 15:00.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Μαρία Χασαπίδου, διευθύντρια Σχολής Τεχνολογίας και Διατροφής, καθηγήτρια Διατροφής και Διαιτολογίας, ΑΤΕΙΘ

Χορηγός του σεμιναρίου είναι η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.


Λίγα λόγια για τα webinars

Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.

H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

www.ideeaf.gr/webinars