Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

demetzos

Στο πλαίσιο του 11ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου, θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον καθηγητή Φαρμακευτικής, κ. Κωνσταντίνο Δεμέτζο, το πρωί του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2013. Ο κ. Δεμέτζος θα τιμηθεί για την πολύτιμη προσφορά του στην εκπαίδευση των φαρμακοποιών από τη θέση του καθηγητή Φαρμακευτικής, αλλά και για την υποστήριξη του θεσμού των Παγκρήτιων Συνεδρίων όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, ο κ. Δεμέτζος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Καινοτόμα φάρμακα και καινοτομία στο Σύστημα Υγείας. Η συμβολή του φαρμακοποιού».

Το 11o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου «Αρσενάλι», στα Χανιά, από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου 2013. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Με κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου «Φαρμακεία για τον πολίτη», μέσα από τις εισηγήσεις θα αναδειχθεί ο καθοριστικός ρόλος του φαρμακείου στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, και της υγείας γενικότερα, καθώς και η ουσιαστική συμβολή του φαρμακοποιού στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία Frezyderm.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΥΔΩΝ και Pharmacorner

Οργάνωση-Γραμματεία: K-Provoli, τηλ.: 210 2715032