Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

photo Akadimia 1

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιμόρφωση των μελών του. Η αναζήτηση γνώσης και η απρόσκοπτη προσφορά της, αποτελεί βασικό μέλημά του, για την ενδυνάμωση του επαγγελματία φαρμακοποιού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του.

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος έχει εντάξει τη δια βίου εκπαίδευση στην επικοινωνία του με τους φαρμακοποιούς, διεξάγοντας τουλάχιστον δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις κάθε μήνα. Ήδη από την αρχή του έτους πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 10 webinars.

Η προσπάθεια αυτή βρήκε από την πρώτη στιγμή συμμάχους πολλές από τις εταιρείες που συνεργάζονται με τον όμιλο. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες Intermed, Bioderma, Uni-Pharma, Pharma Center, Frezyderm, Reckitt Benckiser και Boehringer Ingelheim.

Η επιτυχία της εκπαιδευτικής αυτής δραστηριοποίησης επισφραγίζεται κάθε φορά από τους εξαίρετους εισηγητές –επιτυχημένος ο καθένας στον τομέα του- που καταφέρνουν πάντα να διατηρήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Φυσικά δεν λείπουν και οι συνέργειες με συλλόγους ασθενών όπως ενδεικτικά με το σύλλογο σκελετικής υγείας “ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ” και το webinar που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17/05/2021, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Όλα τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα για το σύνολο των μελών του ομίλου και τους βοηθούς τους και η παρακολούθησή τους μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή -PC, laptop, tablet, smartphone.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης, on demand, όλων των webinars που έχουν διεξαχθεί, μέσω της πλατφόρμας της Ακαδημίας Green Pharmacy.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στο link www.prosyfape.gr/ekpaidefsi