Κερδίστε δώρα κάθε εβδομάδα!

Για 3 εβδομάδες, θα τρέξει ο διαγωνισμός της Medisana Hellas για τους φαρμακοποιούς. Απαντήστε σε 2 απλές ερωτήσεις και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στην κλήρωση.

Τα δώρα της εβδομάδας:

Ultrabreeze

ultrabreeze

Ο υγραντήρας Ultrabreeze θα γίνει η αγαπημένη σας συσκευή, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο λόγος είναι ότι την χειμερινή περίοδο ο πολύ ξηρός αέρας στον χώρο αυξάνει την προδιάθεση για μολυσματικές νόσους και αλλεργίες των αναπνευστικών οδών και προκαλεί κόπωση και μειωμένη ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης. Ο υγιής αέρας θα πρέπει να διαθέτει μία σχετική υγρασία από 40 έως 60%. Σε αυτό το σημείο ο Ultrabreeze χρησιμεύει ώστε να διατηρούνται τα επιθυμητά επίπεδα ύγρανσης στον χώρο και με το σύστημα προθέρμανσης εξοντώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια. Έτσι λοιπόν, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει μια ευχάριστη και όχι αποπνικτική ατμόσφαιρα στο χώρο ακόμα και αν λειτουργεί air-condition ή τζάκι. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και υδρόλυμα από τη Medisana ώστε να κάνετε αρωματοθεραπεία.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες

MedisanaAir

air

Από την άλλη πλευρά με τον Medisana Air που διαθέτει φίλτρο καθαρισμού, ο χώρος καθαρίζεται από την σκόνη, τα βακτήρια, τα μικροσωματίδια και μας βοηθά με τη σειρά του να ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ασθενειών.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών προϊόντων δημιουργεί καθημερινά τις ιδανικές συνθήκες για υγιέστερη ζωή και αύξηση της ευεξίας μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr