Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Zhkas

Η προχθεσινή με ημερομηνία 29.4.2014 διευκρινιστική εγκύκλιος του κ.Θεοχάρη επιβεβαιώνει απόλυτα ότι το θέμα των παρακρατήσεων οφειλών εκ μέρους των Δ.Ο.Υ έχει ρυθμισθεί με όποιον τρόπο έχει ρυθμισθεί, ΗΔΗ από τις 14/3/2014 με την ΠΟΛ 1065/2014.

Δηλαδή τουλάχιστον ένα μήνα ΠΡΙΝ «ασχοληθεί τηλεφωνικά» με το θέμα ο κ.Ζαρογουλίδης. Και για να μη σπεύσει κάποιος να αμφισβητήσει τα παραπάνω, ας διαβάσει προσεκτικά τα όσα γράφει στην τελευταία εγκύκλιό του ο κ. Θεοχάρης. Επικαλείται και διευκρινίζει την ΠΟΛ 1065/2014 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 14/3/2014, μετά από πολλές πιέσεις και επικοινωνίες, αποδεικνυόμενα με έγγραφα του ΠΦΣ.

Η διευκρινιστική ΠΟΛ 1124/29.4.14 επί της ΠΟΛ 1065/14.3.14 που επικαλείται ο κ.Ζαρογουλίδης ως τηλεφωνικό του επίτευγμα, είναι το τελικό «προїόν» της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/4/14 παρουσία μου ,καθώς και του Α΄ Αντιπροέδρου του ΠΦΣ κου Απ. Βαλτά από την πλευρά του ΠΦΣ, του κου Μουζάκη και του κου Παπανικολάου από την πλευρά του ΕΟΠΥΥ καθώς επίσης του κου Ξηρουχάκη και δύο ακόμη εξιδεικευμένων σε μηχανογραφικά συστήματα υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Οικονομικών.

Κατά τα λοιπά το ερώτημα παραμένει: Γιατί τόσο γλείψιμο στον κ.Θεοχάρη;

Ως προς την ουσία του θέματος των παρακρατήσεων η ΠΟΛ 1065/2014 βελτιώνει κάπως το προηγούμενο σύστημα αλλά σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα, γι αυτό και δεν χαιρετίσθηκε ως επιτυχία από τον ΠΦΣ.

Οι προσπάθειες θα συνεχισθούν με στόχο την on-line ενημέρωση των Δ.Ο.Υ την στιγμή της παρακράτησης. Σε κάθε περίπτωση η υπεραισιόδοξη προσέγγιση τέτοιων ζητημάτων, μόνο καθυστερήσεις στην οριστική επίλυση τους θα μπορούσε να επιφέρει.

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φ.Σ.ΘΗΒΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ Π.Φ.Σ.

Υ.Γ: Ανάλογες ενέργειες , αλλά αθόρυβα έκαναν και άλλοι Σύλλογοι προς την ίδια πάντα κατεύθυνση .Ενδεικτικά αναφέρω τον Φ.Σ.Ροδόπης η διαμαρτυρία του οποίου προς
τον κ. Θεοχάρη στάλθηκε στις 13/2/2014 και απαντήθηκε από τον Γεν.Γραμματέα Εσόδων στις 19/3/2014.Τα έγγραφα στη διάθεση οιουδήποτε.
Τέλος ελπίζω η επιστολή μου αυτή να δημοσιοποιηθεί από αυτούς που συστηματικά το αποφεύγουν όταν βλέπουν γραπτά μου έτσι ώστε να μην συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν
το αίσθημα «Δημοκρατικής ευαισθησίας » που τους διακατέχει!!!