Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Η ομάδα του TEDMED live Athens παρουσιάζει το Health Forward στην Αθήνα και φιλοξενεί τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη

adonis2

Τιμώντας την παράδοση των ανατρεπτικών ομιλιών, που όμως κάτι σημαντικό έχουν να αφηγηθούν στο ακροατήριο, η ομάδα του Health Forward κλείνει το διήμερο event του προσεχούς σαββατοκύριακου με την ομιλία του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Υγείας. Με μία αυτοβιογραφική προσέγγιση, η ομιλία του κ. Γεωργιάδη «Από βιβλιοπώλης, Υπουργός Υγείας» αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ακροατών. (Κυριακή 14/9 και ώρα 17:00μμ).

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο πολιτιστικό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» ( Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) ο MKO SciCo και ο Σύνδεσμος Υποτρόφων Ωνάση παρουσιάζουν στο διήμερο event «HealthForward» μία σειρά από ομιλητές με ειδικό ενδιαφέρον εμπλουτίζοντας το διάλογο για τις προκλήσεις στο χώρο της Υγείας.
Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν, οιομιλίες των:

- AbrahamVerghese, Καθηγητή Θεωρίας και Πρακτικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Stanford, ομιλητής TEDGlobal

- PhumezaTisili, ασθενούς, ακτιβίστρια για την θεραπεία της πολυανθεκτικής φυματίωσης για τους Γιατρους Χωρις Σύνορα

- RanGavrieli, Παιδαγωγού Σεξουαλικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ που εξυπηρετεί θύματα ανθρώπινης διακίνησης και πορνείας

- Πάρης Κοσμίδης- Παθολόγου Ογκολόγου

- Γεώργιος Ιωάννης Τσιάνος- γιατρού και υπεραθλητή

- Μάρα Δαρμουσλή, Μοντέλου και Ηθοποιού, συνιδρυτικό μέλος της ΑΝΑΣΑ

- NickΠαπαδόπουλος, Ογκολόγου, καθηγητήJohnsHopkinsUniversity

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από τους πλέον κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, κατευθείαν από τη διεθνή σκηνή του TEDMED.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.healthforward.gr για όλες τις νεότερες εξελίξεις.