Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

IMAGE 2

H Βayer Ελλάς βρέθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου στηρίζοντας έμπρακτα τον 23ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11 και 22 Μαΐου 2017.

Με χορηγία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή της παιδικής χαράς που βρίσκεται δίπλα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων στη Χώρα της Αμοργού και αντικαταστάθηκε ο εξοπλισμός της με νέα, πιστοποιημένα όργανα σύγχρονων προδιαγραφών. Το παραπάνω έργο αναμένεται να προσφέρει χαρά στα 350 παιδιά-μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και σε όσα βρίσκονται στο νησί κατά τους θερινούς μήνες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού στις ολοκαίνουριες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Η Bayer Ελλάς γίνεται ξανά μέρος αυτής της προσπάθειας και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των μικρών και απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με επίκεντρο όσους έχουν ανάγκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά:«Για 5η συνεχόμενη χρονιά έχουμε την τιμή κα τη χαρά να συμβάλουμε έμπρακτα στο πολύ σημαντικό έργο που διενεργεί η Ομάδα Αιγαίου για τους ακρίτες συμπολίτες μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Η Bayer Ελλάς φροντίζει να παραμένει πάντοτε πιστή στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, με ουσιαστικές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας που σκοπό έχουν να οδηγήσουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στοχεύοντας πάντοτε προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να δρούμε βάσει της αποστολής μας «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» και να βρισκόμαστε σύμμαχοι στο πλευρό των συμπολιτών μας».

Κατά τη διάρκεια του 23ου Διάπλου Αιγαίου, η Ομάδα διήνυσε συνολικά πάνω από 450 ναυτικά μίλια και επισκέφθηκε τα παρακάτω 7 ακριτικά νησιά: Φούρνοι, Θύμαινα, Δονούσα, Αμοργός, Αστυπάλαια, Ίος και Κουφονήσι. Σε κάθε προορισμό, τα μέλη της διενέργησαν αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους παράλληλα με τη δωρεά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού στα σχολεία των νησιών και έργων υποδομής.