Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Ντυνάν φωτό είσοδος 1

Η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων, όπως είναι η άνοια. Σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν 40 εκατομμύρια ασθενείς με άνοια, από τους οποίους 200 χιλιάδες βρίσκονται στην Ελλάδα. Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες του ελληνικού πληθυσμού για έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση αυτών των νοσημάτων, δημιούργησε το Ιατρείο Μνήμης, με υποδομή και στελέχωση που ακολουθεί τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης.

Στο πλαίσιο αυτό το εξειδικευμένο Ιατρείο Μνήμης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, προσφέρει σε προνομιακή τιμή ένα ειδικό «πακέτο» ιατρικού ελέγχου για τον εντοπισμό κάθε σχετικής διαταραχής. Ειδικότερα, στην ειδική τιμή των 40€ παρέχονται:
• Νευρολογική Εκτίμηση
• Τεστ Μνήμης
• Γενική Αίματος – TSH – B12

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν από 4 έως 15 Ιουνίου, κατοχυρώνοντας το ραντεβού τους, στο τηλ. 210.6972004 (ώρες 08:00 - 20:00). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επισημαίνεται ότι το Ιατρείο Μνήμης, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Νευρολογικού τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, είναι στελεχωμένο με ειδικό επιστημονικό προσωπικό (νευρολόγους, νευροψυχολόγους) σε θέματα διαταραχών μνήμης, καθώς και άλλων νοητικών λειτουργιών. Όπως σημειώνει η διευθύντρια του Νευρολογικού τμήματος κα Δήμητρα Παπαδημητρίου, η έγκαιρη διάγνωση οποιασδήποτε μορφής άνοιας αποτελεί βασικό αντικείμενο του εξειδικευμένου Ιατρείου, όπως επίσης ο εντοπισμός των αιτιών κάθε διαταραχής μνήμης, καθώς και η κατάλληλη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης, με την συνακόλουθη
-εξατομικευμένη- καθοδήγηση των ασθενών.