Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκλογές 2013

Συνάδελφοι, οι τελευταίες εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η κυβέρνηση δια του πιο μνημονιακού υπουργού Διαπράττει ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του Έλληνα Ασθενούς και της Ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς (φαρμακεία, χονδρεμπόριο, βιομηχανία)!
Θέτει σε νέα αμφισβήτηση και Παραπέμπει σε Υπ. Απόφαση τα περιθώρια κέρδους, φαρμακείων και ΣΥΦΑ, συνδεόμενα με την επίτευξη των στόχων του μνημονίου για 2 δις φαρμακευτική δαπάνη το 2014. Σε Υπ. Αποφ. Πάνε επίσης τα λεγόμενα ΦΥΚ κλπ. Και επειδή μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν δεν θέλουμε μειωμένες τιμές στα γενόσημα απαντάμε. Λέμε ΟΧΙ, σε στατίνη και ομεπραζόλη με 1 ευρώ, κινεζικο-μπαγκλαντο- ουγκάντας προέλευσης. Θα κινδυνεύσουν άνθρωποι και θα είναι ο τελικός θάνατος και των φαρμακείων, υπέρ των διαφόρων αλυσίδων.

Επιπλέον, σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα και το ΦΕΚ για τα συμπληρώματα διατροφής, που τα πάει στα super market! Διαβάστε τα και τα δυο παρακάτω και δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Η ηγεσία του ΠΦΣ δείχνει πως είναι αλλού. Τα είχε λυμένα όλα αυτά, όπως μας είπε στην τελευταία ΓΣ ο πρόεδρος. 
Και σήμερα είναι εκκωφαντικά απόντες. Διαβάστε παρακάτω τα θέματα ημερήσιας διάταξης του ΔΣ ΠΦΣ που συγκάλεσε σήμερα 21/11, ο πρόεδρος για την Δευτέρα 25/11/2013. Και μην πει κάποιος ότι είχαν άγνοια. Άγνοια είναι σίγουρο δεν είχαν, γιατί το δεξί χέρι του υπουργού Υγείας είναι φαρμακοποιός, εκλέκτορας του ΠΦΣ και υποψήφιος μαζί τους στον ΦΣΑ.
Στην δε συνάντηση γνωριμίας με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΦ, στις 6/11/13, δεν τέθηκε θέμα, γιατί όλα υποτίθεται ήταν εντάξει.
ΑΡΑ ή ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ή ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.

Ο δικός τους καημός είναι, ότι όπως φαίνεται χάνουν την πλειοψηφία και τι θα κάνουν χωρίς να αποφασίζουν μόνοι τους και εν κρυπτώ για τα ....καυτά θέματα (επαγγελματικό Ταμείο, databank κλπ). Για αυτό τα συνεχή παραπλανητικά και ανώνυμα σχόλια και ρεπορτάζ φιλικών σαιτ, για νίκη του προεδρείου του ΠΦΣ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΣΑ, ΚΡΗΤΗ, ΗΠΕΙΡΟΣ κλπ

ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Συνάδελφοι, εμείς δυστυχώς πολύ πρόσφατα τα είχαμε προβλέψει αυτά και είχαμε ζητήσει επίμονα να μην υπάρξει εφησυχασμός.

Εμείς δε θα παίξουμε στο παιχνίδι του δημόσιου ξεκατινιάσματος και ποιός είχε ή έχει περισσότερες κρατικές καρέκλες. Είναι γι άλλους αυτά.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!

Συνάδελφοι, μπροστά μας είναι
1. το ΔΣ της Δευτέρας 25/11, που εμείς θα θέσουμε θέμα κινητοποίησης του κλάδου, εν όψει της ψηφοφορίας την Τετάρτη στη βουλή.

2. την Δευτέρα 25/11 έχουμε την εκδήλωση- συζήτηση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών. Έχουμε προσκαλέσει και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΠΦΣ. Εκεί εμείς, μετά τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις των συναδέλφων , πάνω στις εισηγήσεις των ομιλητών, θα συζητήσουμε και για τις τελευταίες εξελίξεις. Για το προσκήνιο και το παρασκήνιο που δεν γράφεται δημόσια. Να είστε όλοι εκεί ανεξαρτήτως παραταξιακής τοποθέτησης. Η εκδήλωση λόγω κόστους και δικών μας πενιχρών μέσων, δεν θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Ελπίζουμε να την ανεβάσουμε σε βίντεο.

3. Συνεχίζονται την Κυριακή 24/11 οι Εκλογές στους ΦΣ: Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής Σερρών, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Εύβοιας.

Συνάδελφοι, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών.

Στη Θεσσαλονίκη συνεργαζόμαστε με την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ.

Συνάδελφοι,
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.