Protagonistes Uni pharma 1

Για την πορεία της επιχειρηματικής της εξωστρέφειας, διακρίθηκε η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma, στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για 5η φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και βιομηχανίες που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της διοίκησης με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ο Ιnternational sales Manager κ. Γιώργος Σπίγκος, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος Ολύμπιο Παπαδημητρίου.

Γενναίες επενδύσεις πάνω από 80 εκατ. ευρώ, τρία εργοστάσια, ανακαίνιση του πρώτου ιστορικού εργοστασίου της Uni-pharma, έντονη εξωστρέφεια σε πάνω από 64 χώρες με brand name by Uni-pharma and InterMed και πάνω από 500 εργαζόμενοι, εκ των οποίων το 57% υψηλής εξειδίκευσης και 38% γυναίκες, αποτελούν τα βαριά «χαρτιά» του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την τελευταία τριετία (2015-2018) ο Όμιλος αύξησε τους εργαζόμενους κατά 150 νέες θέσεις εργασίας.

Μερικά από τα εγχωρίως παραγόμενα και καινοτόμα σκευάσματα της Uni-pharma που έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία, είναι το Apotel, Salospir, T4 καθώς και τα Trebon Grippe, Trebon Grippe day & night και Repel.

Το πλάνο επενδύσεων του ΟΦΕΤ για την επόμενη τριετία 2019-2021 ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ, με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου της επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, αλλά και της δημιουργίας ενός σύγχρονου Logistics Center.

Επιπλέον, ετοιμάζεται μία νέα μονάδα εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών με την ονομασία Uniherbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης για την εκπαίδευση των φοιτητών.

Η εκδήλωση των ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr