Δωρεά ΑΤΤΙΚΟΝ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς συνεχίζει να στηρίζει τον κλάδο Υγείας, προχωρώντας σε δωρεά ύψους 63.000 ευρώ προς την μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Β’ Πανεπιστημιακής Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

H δωρεά αφορά στην αγορά πέντε (5) μηχανημάτων Αιμοκάθαρσης Fresenius 5008S από την εταιρεία Mediprime+.Στόχος της δωρεάς ήταν η κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», ενός από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό Covid-19, προκειμένου να οργανώσει δύο ξεχωριστές αίθουσες για να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση νεφροπαθείς ύποπτοι ή αποδεδειγμένα θετικοί στον Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες Υγείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», οι οποίοι απρόσκοπτα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς που έχουν ανάγκη, καθώς και την Διοίκηση του Νοσοκομείου για την διαρκή ενίσχυση των αναγκών του Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «το Ίδρυμα Ευγενίδου αδιάλειπτα εδώ και 60 χρόνια στέκεται με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης δίπλα στους πολίτες της χώρας μας. Στηρίζουμε με συνέπεια και διάρκεια όχι μόνο την εκπαίδευση αλλά και όσους τομείς έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα και την ευημερία του Ελληνικού λαού. Πορευόμαστε παρακινούμενοι από τα λόγια του Ευγένιου Ευγενίδη: “Η χαρά μου έγκειται εις τον αγώνα, και τον καρπόν της νίκης τον επιφυλάσσω διά την πατρίδα μου.”»Ο Καθηγητής Δημήτριος Βλαχάκος, Υπεύθυνος της Νεφρολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Ευγενίδου για τη σημαντική δωρεά του, η οποία ενισχύει την ποιότητα των Υγειονομικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασθενείς μας και καλύπτει βασικές ανάγκες του Νοσοκομείου».

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr