euromedica

Στη δωρεά ενός καρδιολογικού υπερηχογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο -Κέντρο Υγείας Καλύμνου προχώρησε πρόσφατα ο όμιλος Euromedica, προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νησί.

H δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σε ανταπόκριση σχετικών επιστολών του Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του ΓΜ-ΚΥ Καλύμνου, καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου.

Πρόκειται για καρδιολογικό υπερηχογράφο της εταιρίας GE, μοντέλο Vivid 7 PRO με ηχοβόλο κεφαλή, ο οποίος προέρχεται από το διαγνωστικό κέντρο της Euromedica στο Γαλάτσι Αττικής.

Ο υπερηχογράφος θα συνδράμει το έργο τoυ Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Καλύμνου στη μάχη που δίνει καθημερινά για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων του νησιού, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα συγκυρία με την πανδημία Covid-19.

Το μηχάνημα θα αντικαταστήσει τον παλαιό υπερηχογράφο της μονάδας στην Κάλυμνο.

Ο όμιλος Euromedica, ο οποίος λειτουργεί με τη στήριξη του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, είναι από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στη χώρα, με κλινικές και ευρύ δίκτυο διαγνωστικών κέντρων σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr