emvolia SYNFA HPEIROU

Αδιαπραγμάτευτο και καθημερινό μέλημα του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ είναι ηεξυπηρέτηση των φαρμακείων του. Αδιαπραγμάτευτη όμως είναι και ηευαισθησία του για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, στο βαθμό που τουαναλογεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος συνεχίζει να είναι παρών στη συντονισμένη,εθνική προσπάθεια εξάλειψης της πανδημίας COVID-19. Συγκεκριμένα, μέσααπό τη θυγατρική του εταιρεία, στην περιοχή των Ιωαννίνων, συνεχίζει τοέργο που ανέλαβε στις αρχές του 2021: τη διανομή εμβολίων στην περιοχήτης Ηπείρου, αλλά και ευρύτερα της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Η διανομή με αριθμούς: 

- Από την έναρξη της διάθεσης εμβολίων μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 187.000 φιαλίδια σε δομές όπως δημόσια νοσοκομεία,γηροκομεία κλπ., καθώς και σε ιδιώτες γιατρούς.

- Διεξάγονται τουλάχιστον 2 διανομές την εβδομάδα.

- Εξυπηρετούνται οι 4 νομοί της Περιφέρειας Ηπείρου (Άρτας, Θεσπρωτίας,Ιωαννίνων, Πρέβεζας) καθώς και ο νομός Αιτωλοακαρνανίας και τα νησιά Κέρκυρα, Λευκάδα και Παξοί.

- Όταν και όπου χρειαστεί γίνονται έκτακτες παραδόσεις.

- Μέσα στο 2022, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει περισσότερες από 1.200 διανομές, 45.000 φιαλιδίων εμβολίων.

Σύμφωνα με ευχαριστήρια επιστολή του Υπουργείου Υγείας, για τη στήριξη τηςΣΥΝΦΑ Ηπείρου στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, υπολογίζεται ότι σώθηκαν,χάρη στον εμβολιασμό, περισσότεροι από 40.000 συμπολίτες μας μέσω τηςεπιχείρησης “Ελευθερία”.

Η θυγατρική του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στα Ιωάννινα, ΣΥΝΦΑ Ηπείρου ΑΕ., εγκαινιάστηκε πριν 8 έτη και στεγάζεται στην περιοχή Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων, σε κτήριο 600 τ.μ. και περιβάλλοντα χώρο 7 στρεμμάτων.

Η μονάδα πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας,διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διανομή εμβολίων. Σχετικό video μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του ομίλου στο YouTube, πατώντας εδώ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr