Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

fsa

 

Με επιστολή του (18.1.2013) προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ζητά απάντηση στο επίμαχο ερώτημα "πότε επιτέλους θα πληρωθούν οι απλήρωτοι φαρμακοποιοί για τα χρέη του ΟΠΑΔ του 2011;". Παρατίθεται το κείμενο της επιστολής.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και εκπροσωπώντας τα 3.500 μέλη του, λειτουργεί πάντα όχι με προφορικές συμφωνίες αλλά με γραπτές οδηγίες και έγγραφα που φέρουν σφραγίδα και ονοματεπώνυμο.

Ως εκ τούτου ζητάμε να μας ενημερώσετε εγγράφως και επωνύμως πώς θα επιλύσετε το πρόβλημα που δημιουργήσατε καταθέτοντας το υπόλοιπο των χρεών του ΟΠΑΔ του 2011 στους τότε λογαριασμούς που διατηρούσαν οι φαρμακοποιοί για τις πληρωμές τους από το ΙΚΑ. Ζητάμε επίσης να μας απαντήσετε γιατί ενώ η προκαταβολή των ίδιων χρεών δόθηκε τον Μάρτιο του 2012 στα μέλη μας μέσω του Φαρμακευτικού μας Συλλόγου, προχθές επιλέξατε την πληρωμή τους μέσω λογαριασμών που έχουν κλείσει και τραπεζών που επίσης είναι κλειστές.

Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για τα αρκετά λάθη που έχουν γίνει στις πληρωμές των μελών μας που έτυχε να διατηρούν τους λογαριασμούς τους και να μας δικαιολογήσετε γιατί κάποιοι δεν πληρώθηκαν ενώ διατηρούσαν ακόμη τους εν λόγω λογαριασμούς.
Περιμένουμε άμεσα απάντησή σας για την ενημέρωση των μελών μας.

για τον Φ.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ            ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ