Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

HELLAS LOGO flag

Στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Με κεντρικό θέμα του Συνεδρίου «Φαρμακευτική αγορά - Παρόν και Μέλλον», στόχος είναι να επιτευχθεί μια συνολική συζήτηση μεταξύ όλων των κρίκων της αλυσίδας του φαρμάκου, ώστε να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική αγορά και να βελτιωθούν οι συνθήκες της φαρμακευτικής περίθαλψης.


Φέτος, το Hellas PHARM χαρακτηρίζεται από πολλές καινοτομίες. Ανάμεσά τους, η καθιέρωση προσυνεδριακής περιόδου, η οποία ξεκινάει από τον Οκτώβριο, όταν και θα γίνει η επίσημη αναγγελία της διοργάνωσής του και η παρουσίαση του νέου θεσμού των «Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς», μια διαδικασία στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι φαρμακοποιοί. Στο ίδιο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν άλλες τρεις εκδηλώσεις:
- Στις 14 Νοεμβρίου 2013, παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη, ενημερωτική καμπάνια του ΦΣΑ σε σταθμούς του μετρό, με σύνθημα «οι φαρμακοποιοί της Αττικής κατά του Διαβήτη», εφόσον βρεθούν χορηγοί.
- Στις 5 Δεκεμβρίου 2013, παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού, απονομή τιμητικών διακρίσεων σε φαρμακοποιούς και φορείς φαρμακοποιών, που έχουν διακριθεί για την κοινωνική προσφορά τους.
- Τέλος, στις 8 Μαρτίου 2014, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, εκδήλωση με θέμα «η γυναίκα στο φαρμακείο».

Στη διάρκεια του ίδιου του Hellas PHARM, προγραμματίζεται από τώρα η πανηγυρική παρουσίαση των «Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς», η διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων για βοηθούς φαρμακείων και η πραγματοποίηση της «1ης Συνάντησης φαρμακοποιών bloggers». Ακόμα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί ραδιοφωνική καμπάνια για το ελληνικό φαρμακείο, ως βασικού πυλώνα της φαρμακευτικής περίθαλψης.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.
Οργάνωση: Κ.Provoli