Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

FSTH FULL LOGO

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 3η εθελοντική αιμοδοσία των μελών και των φίλων του, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, από τις 14:00 έως τις 18:30, στα γραφεία του Συλλόγου. Η ενημέρωση από τον ΦΣΘ αναφέρει:

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη επιστολή ο Σύλλογός μας συνεχίζει μια σημαντική προσπάθεια και διοργανώνει την 3η εθελοντική αιμοδοσία των μελών και των φίλων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε την μεγάλη ανάγκη για αίμα που υπάρχει σε όλες τις τράπεζες αίματος της χώρας και ο μόνος τρόπος για να καλυφτεί, είναι να δώσουμε όλοι ένα χέρι βοήθειας. Δεν έχει σημασία αν θα είναι το δεξί ή το αριστερό, αρκεί να το απλώσουμε για 10 λεπτά και να προσφέρουμε το αίμα μας αφιλοκερδώς. Θυμίζουμε ότι η προσφορά αίματος είναι μια κορυφαία εκδήλωση ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, .

Ήδη αρκετοί συνάδελφοι έχουν βοηθηθεί, είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα, σε κάποια δύσκολη στιγμή της υγείας τους. Για να συνεχίσουμε όμως να βοηθούμε όλο και περισσότερους, χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε έμπρακτα την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας και να δίνουμε το παρόν σε κάθε αιμοδοσία που διοργανώνεται. Όπως είναι γνωστό, η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας. Έτσι και σ' αυτήν την περίπτωση, είναι προτιμότερο να προνοήσουμε και να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος, παρά να ψάχνουμε τελευταία στιγμή.

Σας καλούμε λοιπόν για μια ακόμη φορά να προγραμματίσετε, να συμμετάσχετε ενεργά και να τιμήσετε με την παρουσία σας την εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία του Συλλόγου
από τις 14:00 έως τις 18:30

και φυσικά είναι ανοικτή εκτός από τα μέλη του συλλόγου και τα μέλη των οικογενειών τους, και για τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του ΣΥΦΑ αλλά και σε φίλους και γνωστούς.

Το αίμα είναι ζωή. Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή.