Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

lourantos

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο farmakopoioi, "Περισσότερο ενωτικός από ποτέ παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστας Λουράντος κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση του δευτεροβάθμιου οργάνου μας." Και συνεχίζει:

«Η νέα διοίκηση ήρθε για να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης, ήρθε να ενώσει, ζητώ την συναίνεση όλων ή τουλάχιστον την ανοχή τους. Σας παρουσιάζω το ιντερνετικό ραδιόφωνο του ΠΦΣ, το οποίο είναι δημιούργημα της προηγούμενης διοίκησης και εμείς απλά το λειτουργούμε. Προσδοκούμε μελλοντικά έσοδα από διαφημίσεις.»

Στη συνέχεια ο κ. Λουράντος αναφέρθηκε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει επικοινωνιακή καμπάνια του ΠΦΣ, με δίμηνη διαφήμιση στην τηλεόραση, «πολύ δυνατή» όπως χαρακτηριστικά είπε. Δήλωσε οπαδός της πλήρους διαφάνειας στον Πανελλήνιο, στηρίζει το ΙΔΕΕΑΦ και την ΕΤΕΣΤΑ παρά τις μεγάλες ελλείψεις τους, δύο εταιρείες από τις οποίες μπορεί να αποκομίσει κέρδη ο κλάδος.

Τι παρέλαβε η νέα διοίκηση του Πανελληνίου από την προηγούμενη κατά τον κ. Λουράντο:

- Ένα δευτεροβάθμιο όργανο με πολύ δυναμική που όμως μέχρι σήμερα δε φάνηκε επαρκώς

- εξαιρετική στελέχωση από υπαλλήλους - συνεργάτες με πολλές ικανότητες

- έναν ιντερνετικό σταθμό ανενεργό

- δύο ανώνυμες εταιρείες που οφείλουμε ή να τις δραστηριοποιήσουμε επ'ωφελεία του κλάδου και των μελών του ή να τις κλείσουμε

- εσωστρέφεια

Ολόκληρη την εισήγηση του κ. Λουράντου μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.