Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

fsth

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 201/11./2.2020 έγγραφο του ΦΣΘ, "Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος που δημιούργησε το 2013, διοργανώνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 την 13η εθελοντική αιμοδοσία του. Θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175), από τις 14:30 έως τις 18:00 και είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τα μέλη των οικογενειών τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», πλέον δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και συνεπώς ΟΛΟΙ μπορείτε να έλθετε και να αιμοδοτήσετε. Η συγκεκριμένη αιμοδοσία πραγματοποιείται νωρίτερα από την ημερομηνία κατά την οποία ήταν προγραμματισμένη, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες την τρέχουσα χρονική περίοδο.Όσοι επιθυμείτε να αιμοδοτήσετε, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη δράση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς, καθώς η ανάγκη για αίμα είναι άμεση, επιτακτική και διαρκής. Μόνο μέσα από τη συμμετοχή όλων μας θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Σας περιμένουμε όλους".