Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

800x400 ISAPS2021 banner Deltio Typou

Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το ISAPS Official Course, που διοργανώνει η Διεθνής Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ISAPS, «επιστρέφει» μετά από 9 χρόνια στην Αθήνα.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί για τη διεξαγωγή των συνεδρίων και τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το ATHENS ISAPS Official Course θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, στις 8-10 Ιουλίου 2021, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.

Έγκριτοι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί, μαζί με διεθνούς εμβέλειας φήμης πλαστικούς χειρουργούς, θα παρουσιάσουν τις νέες εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής ενισχύοντας, με την πολυετή εμπειρία τους, την εκπαίδευση και διευρύνοντας την επιστημονική γνώση στην πλαστική χειρουργική.

Την οργανωτική και επιστημονική ευθύνη του συνεδρίου έχουν ο κ. Απόστολος Μανδρέκας MD, PhD, ISAPS National Secretary-Greece, Athens ISAPS Course Co-Director, Local Chairman, και ο κ. Παρασκευάς Κοντοές MD.PhD, Chairman ISAPS Membership and Board Director, Athens ISAPS Course Co-Director.

Βασικοί άξονες, οι οποίοι θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, είναι: αναζωογόνηση του προσώπου (βλεφαροπλαστική, ρυτιδοπλαστική κ.ά.), ρινοπλαστική,  επεμβάσεις στο στήθος και το σώμα (αύξηση, μείωση, ανόρθωση μαστών, κοιλιοπλαστική κ.ά.), μη χειρουργικές αισθητικές μέθοδοι (fillers, lasers κ.ά.).

Η υλοποίηση του ISAPS Official Course στην Αθήνα σηματοδοτεί και αναδεικνύει τα επιτεύγματα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν διαλέξεις από 33 καταξιωμένους ομιλητές-πλαστικούς χειρουργούς, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τη διεθνή κοινότητα των πλαστικών χειρουργών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και το πρόγραμμα του συνεδρίου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://isapscourseathens2021.gr/en

Το ATHENS ISAPS Official Course τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.