Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

HELLASPHARM 2022

Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο ανανεωμένο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία μετά από τρία χρόνια, έχοντας την ευκαιρία να συναντήσουν, συναδέλφους, συμφοιτητές, συνεργάτες και φίλους.

Το Hellas PHARM 2022, διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ την άρτια οργάνωσή του, εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είχε αναλάβει για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Noufio Communication Services.

Στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM ήταν να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε. Στο πλαίσιο αυτό, το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε:

Παράλληλα, οι μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου, ΒΙΑΝ Α.Ε. και ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., και οι άλλες 90 εταιρείες χορηγοί υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης στα εντυπωσιακά περίπτερά τους, όπου οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους. 

Χορηγοί Επικοινωνίας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, VORIA.GR, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, Ε-FARMAKO.GR, F.DAILY, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, NEWS4HEALTH, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR, BOUSSIAS