Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

farmakopoios6

Όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας, σχετικά με τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, "Ο κ. Βενιζέλος γνώριζε το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην υλοποίηση των προτάσεών μας ασκώντας παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αναφέρει:

Αθήνα, 27.11.2012: Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του κλάδου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και με στελέχη του κόμματος.

Εκτός από τον Πρόεδρο του ΠΦΣ κ. Αμπατζόγλου συμμετείχαν οι κ.κ. Λουράντος, Κούβαρης, Μακρυγιάννης και Χαρός.

Αντικείμενο της συνάντησης οι πρόσφατες κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών και η δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων στα θέματα που αφορούν τη ρευστότητα του ΕΟΠΥΥ και των φαρμακείων.

Ο κ. Βενιζέλος γνώριζε το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην υλοποίηση των προτάσεών μας ασκώντας παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

Αύριο και μεθαύριο θα συνεχιστούν οι επαφές  με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα.