Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

EXELIA Cosmetics Natalia Dragoumi

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της νέας πρέσβειρας της σειράς περιποίησης προσώπου, EXELIA Cosmetics. H Ναταλία Δραγούμη είναι το νέο πρόσωπο της EXELIA συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας, που χρειάζεται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους με επιτυχία.
Η Ναταλία Δραγούμη, είναι ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Παράλληλα, διδάσκει υποκριτική σε δραματική σχολή, αρθογραφεί σε online περιοδικό, έχει γράψει ένα βιβλίο συνταγών, αθλείται καθημερινά, στηρίζει εμπράκτως την υγιεινή διατροφή και συμβάλει στο έργο φιλανθρωπικών οργανισμών.

Η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την νέα αυτή συνεργασία, γιατί η EXELIA Cosmetics, δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο, προσφέρει και ένα κοινωνικό πρόσωπο και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, για όλες τις γυναίκες σήμερα».

Η Λένα Μαριόλη, Marketing & Sales Director σχολίασε: «Ο πολυσύνθετος ρόλος των γυναικών στη σύγχρονη εποχή είναι πάντα για εμάς η κινητήριος δύναμη για να δημιουργούμε προϊόντα που φροντίζουν ουσιαστικά και την επιδερμίδα και την υγεία των γυναικών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Ναταλία Δραγούμη και πιστεύουμε πως θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αξίες των EXELIA Cosmetics.