Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

LN MEDOCHEMIE MEDO A LAB209A

Η Medochemie Hellas γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας της μητρικής εταιρείας Medochemie Ltd με έδρα την Κύπρο. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, αντικατοπτρίζεται στην συνεχιζόμενη επέκταση σε υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, μέχρι την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Η Medochemie Ltd σήμερα διατηρεί 20 κεντρικά γραφεία σε αντίστοιχες χώρες και επιπλέον έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων εμπορικών αντιπροσώπων και συνεργατών, που της επιτρέπει να διατηρεί δραστηριότητες σε 106 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ. Διαθέτει 3.800 άδειες κυκλοφορίας για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, σε περισσότερες από 10 θεραπευτικές κατηγορίες. Λειτουργεί σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και σε πλήρη συμφωνία με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες μιας και το 58,4% των εξαγωγών της είναι στην Ευρώπη.

Η Medochemie Ltd έχει τιμηθεί με σημαντικό αριθμό βραβείων ως αναγνώριση του υψηλού επιχειρηματικού επιπέδου που διατηρεί: 14 φορές με ''Κυπριακό Βραβείο Βιομηχανικών Εξαγωγών'', 3 φορές με ''Βραβείο Εξαιρετικής Επιχειρηματικής Επίδοσης'' από την Ευρωπαϊκή Ένωση, 4 βραβεία ''Ασφάλειας Χημικών Βιομηχανιών'', ειδικό βραβείο αρχιτεκτονικής, Βραβείο Επιχειρηματικότητας, Βραβείο Καινοτομίας και το βραβείο των ΕΒΑ, κατηγορία εξαγωγών στις 10 κορυφαίες εταιρείες.

Η Medochemie στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ως Medochemie Hellas και διαθέτει στην ελληνική αγορά ποιοτικά γενόσημα φάρμακα σε όλες τις βασικές θεραπευτικές κατηγορίες. Μάλιστα, η Medochemie Hellas τα τελευταία 2 χρόνια διακρίθηκε 3 φορές για τις αποδόσεις της και ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία γενοσήμων στην Ελλάδα.