Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

SAK 6834

Η Medochemie Hellas διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά με την διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2016» την Τρίτη το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business Publishing – StatBank. Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Ευμορφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Medochemie Hellas, ο οποίος δήλωσε ότι η επιτυχία της Medochemie Hellas τα τελευταία χρόνια οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων που ασπάστηκαν και έκαναν πράξη το όραμα και τις αξίες της εταιρείας

Η Medochemie Hellas, φαρμακευτική εταιρεία γενοσήμων, είναι θυγατρική της Medochemie Ltd και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης σε όγκους και αξίες.

Η Medochemie Ltd, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με 40 χρόνια παράδοση, με έδρα στην Κύπρο, αναπτύσσει, παρασκεύαζει, εμπορεύεται και διανέμει επώνυμα γενόσημα και super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα από το 1976. Η Medochemie Ltd διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, διατηρεί 3,800 αδειες για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, σε πάνω από 10 θεραπευτικές κατηγορίες, τα οποία διανέμονται σε όλη την υφήλιο, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Medochemie Hellas, επικεντρώνεται στον τομέα του συνταγογραφούμενου γενόσημου φαρμάκου στην ιδιωτική αλλά και στη νοσοκομειακή αγορά. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 30 προϊόντα κυρίως στις κατηγορίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, της καρδιολογίας και της παθολογίας. Παράλληλα, σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο της εταιρείας, η οποία είναι αρωγός μέσω δωρεών φαρμακευτικού υλικού σε κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία της χώρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, κυβερνητικά στελέχη, πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, του επιχειρηματικού κόσμου και της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.