kefi trexoume pio grigora

Στις 6 Ιουνίου 2021 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. , διοργανώνει τον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο. Το σύνθημά μας είναι «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» και σκοπός μας η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Αφίσα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) στέλνουν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. και αθλητές του Πρωταθλήματος μπάσκετ, της Stoiximan Basket League, γίνονται όλοι μαζί μία γροθιά για να βοηθήσουν έμπρακτα εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

διπλα στον ανθρωπο 2

Αγαπητές Ερυθροσταυρίτισες και αγαπητοί Ερυθροσταυρίτες,

Σήμερα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτριών – Νοσηλευτών, θα ήθελα να αποτίσω «φόρο» τιμής και ευγνωμοσύνης στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο – λειτούργημα της νοσηλεύτριας και του νοσηλευτή.Νιώθω υπερήφανος ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, διότι η ιστορία του νοσηλευτικού επαγγέλματος στη χώρα μας είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ).

emboliasmos

O Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την έκδοση του Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

fsth logo

Όπως αναφέρει δ.τ. του ΦΣΘ "Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αυξημένη προσέλευση στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης από πολίτες που ζητούν την έκδοση του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους μέσω της πλατφόρμας gov.gr. Μάλιστα συχνά η καθοδήγηση των πολιτών προς τα φαρμακεία γίνεται, όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι πολίτες, από τους υπευθύνους των εμβολιαστικών κέντρων. Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί πολίτες να ζητούν από το φαρμακείο την καταχώρηση του αποτελέσματος του self test που έχουν πραγματοποιήσει.

kikilias delphi

Τις δράσεις της κυβέρνησης πριν, κατά τη διάρκεια και  μετά την πανδημία ανέλυσε ο υπουργός Υγείας, κ.Βασίλης Κικίλιας, κατά την παρέμβασή του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «είναι πολυπαραγοντική η εξήγηση για το πώς η χώρα μας στάθηκε όρθια», εξηγώντας ότι «ήταν μία δύσκολη μάχη», καθώς κατά το πρώτο κύμα «στην αγορά δεν υπήρχαν ούτε μάσκες ούτε γάντια, φοβόμασταν να μην ακολουθήσουμε την Ιταλία».

kontozamanis delphi

Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την ενότητα EUBEATINGCANCERPLANVSGREEKREALITY

"Ο καρκίνος είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου στη χώρα μας και είναι προφανές ότι η αντιμετώπισή του αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα.

Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ελήφθησαν όλα τα μέτρα που βοηθούσαν τους ογκολογικούς ασθενείς να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες στην αναζήτηση και την λήψη της αναγκαίας φροντίδας.

Kikilias

Σημεία συνέντευξης Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤΕΝΝΑ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

rantevou

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον ΠΦΣ "Άνοιξε η πλατφόρμα της ΚΜΕΣ για την υποβολή συνταγών μηνός Απριλίου και υποβολή Τιμολογίου πληρωμής ραντεβού εμβολιασμών Covid 19, η καταχώρηση των οποίων ξεκίνησε από τις 11/1/2021. Η υποβολή αφορά τους μήνες από 1/2021 εως 4/2021.

people from dots

«Μαζί- Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα και Συναισθηματική Ευεξία μπορεί να συνυπάρχουν» είναι το μήνυμα για το 2021 της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα που γιορτάζεται από την  Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα και την ASIF (Διεθνής Ένωση Συλλόγων Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα) της οποίας είναι μέλος της. Η διαδικτυακή ενημερωτική καμπάνια γίνεται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Viatris. 

300x300 PSEF 21 Banner 01
300x300 03 PAN MAK THRAK web banner
Nurofen Durance Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr