Όλες οι ειδήσεις του φαρμακείου


  • Τα παρακάτω άρθρα καθώς και τα λογότυπα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ιστότοπων που δημοσιεύονται.
  • Το Pharmacorner, σε αυτή την ενότητα, αναδημοσιεύει μόνο μέρος του περιεχομένου παραπέμποντας στην αρχική δημοσίευση.
  • Το Pharmacorner δεν φέρει καμμία ευθύνη για την ορθότητα και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αυτής της ενότητας.

«Το Φάρμακο από το Εργαστήριο στον Ασθενή»
Πριν 3 μέρες

Market Access ELEMA logo date

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access

H Ελληνική Ένωση Market Access- ΕΛ.Ε.Μ.Α. έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ύπαρξης ενός αμιγώς επιστημονικού – μη κερδοσκοπικού φορέα για το αντικείμενο του Market Access στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να συμβάλλει μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας, στην ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων για την επιτυχημένη δραστηριοποίηση τους στο Market Access και την αποτελεσματικότερη συμβολή τους, στη διαθεσιμότητα νεών καινοτόμων και υπαρχουσών θεραπειών, για τους ασθενείς.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παρέμβαση ΠΦΣ σχετικά με τις περικοπές σε έντυπα διενέργειας εμβολιασμού από ορισμένες ΠΕΔΙ
Πριν 8 μέρες

PFS logo

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 1231/21.3.2023 έγγραφο του ΠΦΣ "Σας κοινοποιούμε επιστολή του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου προς την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ, κ. Γιώτα Λίτσα, που εστάλη στις 15 Μαρτίου 2023 μετά τα απαράδεκτα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν σε ορισμένες Περιφερειακές Διευθύνσεις οι οποίες προέβαιναν στην επιβολή περικοπών για την «απώλεια φύλλου έκδοσης ιατρού» σε έντυπα διενέργειας αντιγριπικού εμβολιασμού, ενώ είχαν την υποχρέωση και να είναι εν γνώση τους η σχετική νομοθεσία και να έχουν λάβει γνώση της σχετικής εγκυκλίου που είχε αποσταλεί στις Περιφερειακές Διευθύνσεις από την Κεντρική Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Εξαίρεση των φαρμακείων από το μέτρο του πρόσκαιρου κλεισίματος μετά από φορολογικές παραβάσεις
Πριν 8 μέρες

farmakeia

Όπως αναφέρει ο ΠΦΣ στο υπ' αριθμόν 1239/21.3.2023 έγγραφό του "Μετά από αίτημα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, το οποίο σας κοινοποιούμε, σχετικά με την αναστολή του μέτρου κλεισίματος φαρμακείου μετά από φορολογικές παραβάσεις  το οποίο έγινε αποδεκτό όπως αναφέρθηκε και στη Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, δημοσιεύθηκε η Κοινή Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γεώργιου Πιτσιλή σύμφωνα με την οποία στα φαρμακεία δεν επιβάλλεται πλέον πρόσκαιρο κλείσιμο αλλά μόνο οικονομικές κυρώσεις.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Συνάντηση ΣΦΕΕ με την Πρόεδρο της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης
Πριν 13 μέρες

pills2 new

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση διάρκειας δύο (2) ωρών, εφ’ όλης της ύλης μεταξύ της Προέδρου της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης κας Νάντιας Γκογκοζώτου και εκπροσώπων του ΣΦΕΕ.

Κατά τη συζήτηση, υπήρξε κοινή διαπίστωση πως χάρη στις εντατικές προσπάθειες της Επιτροπής έχουν ολοκληρωθεί πολλές διαπραγματεύσεις, με τη δημιουργία κλειστών προϋπολογισμών και μη, τόσο για νέα όσο και για προϊόντα που κυκλοφορούν ήδη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα νέα προϊόντα να αποζημιώνονται ταχύτερα αλλά και να βελτιώνονται τα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ χάρη στις πρόσθετες εκπτώσεις που διασφαλίζονται και στη σημαντική βελτίωση των ταμειακών ροών, ενώ παράλληλα,  η Πολιτεία, επί του παρόντος τουλάχιστον, φαίνεται, χάρη στην Επιτροπή Διαπραγμάτευσης, να πετυχαίνει το στόχο μείωσης του clawback σε σχέση με το 2020. Έγινε σαφές από την πλευρά του ΣΦΕΕ ότι η συνεχής πίεση εξαιτίας των υψηλών υποχρεωτικών επιστροφών έχει οδηγήσει στην καθυστέρηση εισαγωγής νέων φαρμάκων στην χώρα μας κατά 35%, όπως καταδεικνύει η έρευνα της EFPIA.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ενημέρωση από τον ΠΦΣ για την αναλογιστική μελέτη και την καταβολή του ΚΑΕΦ 2023 στους δικαιούχους φαρμακοποιούς
Πριν 13 μέρες

PFS logo

Όπως αναφέρει στο υπ' αριθμόν 1130/14.3.2023 έγγραφό του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος "Όπως είναι γνωστό, εδώ και τρία χρόνια ο Π.Φ.Σ. κάνει χρήση της εφαρμογής του νέου ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος ελέγχου για το ΚΑΕΦ, το οποίο δίνει την δυνατότητα: α) αποτελεσματικότερου ελέγχου της είσπραξης του πόρου 4‰ από τις φαρμακευτικές εταιρείες, β) ελέγχου της επιστροφής του πόρου 4‰ των φαρμακαποθηκών που αφορά σε εξαγώγιμα προϊόντα, και γ) άμεσης έκδοσης των ενταλμάτων πληρωμής μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου των δικαιολογητικών των δικαιούχων του ΚΑΕΦ.


Διαβάστε στο Pharmacorner

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access
Πριν 13 μέρες

Market Access ELEMA logo date

Με την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών του χώρου της υγείας στο Market Access προσδίδει υπεραξίες σε όλους, η Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει την 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Το φάρμακο από το εργαστήριο στον ασθενή», την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, από τις 9:00 έως τις 17:30, στο ξενοδοχείο CARAVEL.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Οδηγίες της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας των πολιτών
Πριν 13 μέρες

Min digital logo

Όπως αναφέρει δ.τ. στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης "Καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αυξημένες αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing σε χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητών τηλέφωνων αλλά και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπενθυμίζει χρήσιμες οδηγίες για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας των πολιτών.


Διαβάστε στο Pharmacorner

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Αφηγήσεις ψυχής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (19/3)
Πριν 13 μέρες

ΑΦΙΣΑ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 19.03.23 1 page 0001 1

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο προβολής και επικοινωνίας του έργου του, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00’, εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet, με θέμα: «Αφηγήσεις ψυχής».


Διαβάστε στο Pharmacorner

Δήλωση Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για την άρση των μέτρων έναντι Covid-19
Πριν 13 μέρες

deltio tipou new logo 05 2 6

Όπως αναφέρει δ.τ. του Υπουργείου Υγείας στις 14.3.2023 "Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων δήλωσε: "Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων το Υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η εισήγηση έγινε αποδέκτη από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ξεκίνησε ο νέος Κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ΙΔΕΕΑΦ
Πριν 13 μέρες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΞΑΝΘΗ ΦΩΤΟ 2

Με την συμμετοχή εκατοντάδων φαρμακοποιών ξεκίνησε ο νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων Π.Φ.Σ. και ΙΔΕΕΑΦ σε Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας. Τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης & Ροδόπης, είχαν την ευκαιρία την Κυριακή 12 Μαρτίου, να υποδεχτούν την έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος που αφορά στη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου, ο οποίος θα επεκταθεί σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Πανελλήνια έρευνα - Ερωτηματολόγιο του ΦΣΘ για τη Γυναίκα Φαρμακοποιό-Μήτερα
Πριν 13 μέρες

fsth logo

Με αφορμή το στρογγυλό τραπέζι "Γυναίκα φαρμακοποιός, ένας πολυσύνθετος ρόλος", που διεξήχθη στο 20ο PHARMAPOINT τον περασμένο Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη, συντάχθηκε και μοιράστηκε στους παρισταμένους ένα ερωτηματολόγιο που αφορά την γυναίκα-φαρμακοποιό -μητέρα. Το ερωματολόγιο αυτό συμπληρώθηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων και κατόπιν στάλθηκε σε ηλεκτρονική μορφή σε όλους τους συναδέλφους του Συλλόγου μας και συμπληρώθηκε από το σύνολο τους.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Κομβική η σημασία ενίσχυσης της παραγωγής και επάρκειας των φαρμάκων στην Ευρώπη
Πριν 13 μέρες

logo pef

 

Η ανάδειξη της φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης της επάρκειας φαρμάκων στην Ευρώπη, ήταν το κεντρικό μήνυμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Θεόδωρος Τρύφων στις Βρυξέλλες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εταίρους της Ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.


Διαβάστε στο Pharmacorner

ΦΣΘ: Στάση εργασίας στα φαρμακεία σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη
Πριν 23 μέρες

fsth logo

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο ΠΦΣ στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φ.Σ. για τη συμμετοχή τους, στις 8.3.2023, στο εθνικό πένθος
Πριν 23 μέρες

PFS logo copy

Σε ανακοίνωσή του, στις 7 Μαρτίου 2023, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αναφέρει ότι "Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και  τις οικογένειες τους, στηρίζουμε τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους αύριο στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπουμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν μαζικά". 


Διαβάστε στο Pharmacorner

Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων 2023
Πριν 29 μέρες

logo yy

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας (www.moh.gov.gr) στον άξονα «Υγεία» και στην ενότητα «Δημόσια Υγεία» - «Εμβολιασμοί» το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων 2023 για ενημέρωση των φορέων και των πολιτών.

Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Ενηλίκων 2023


Διαβάστε στο Pharmacorner

Προγραμματική συμφωνία Υπουργείου Υγείας και ΕΚΠΑ για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης
Πριν 29 μέρες

bddf2a img 20230228 wa0008

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Αθανάσιος Δημόπουλος, υπέγραψαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας την Προγραμματική Συμφωνία για την υλοποίηση μέρους του έργου: «Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - Επανεκπαίδευση και Κατάρτιση Προσωπικού» στο πλαίσιο της δράσης «Μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Ελλάδα 2.0.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Στις 4 και 5 Μαρτίου το SYFATHESS Conference 2023 από τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης
Πριν 29 μέρες

SYFA THES Conference logo23 Plain copy

Με κεντρικό μήνυμα «Φαρμακείο 2023: Νέα εποχή με νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & ευκαιρίες για το ελληνικό φαρμακείο» θα πραγματοποιηθεί το SYFATHESS Conference 2023 που διοργανώνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στις 4 και 5 Μαρτίου, στο GRAND HOTEL PALACE στη Θεσσαλονίκη.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΦΣΑ ο Κωνσταντίνος Λουράντος
Πριν 29 μέρες

loyrantos

Με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 77,6% ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή του προεδρείου του ΦΣΑ που διεξήχθη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος έχει συμπληρώσει 28 χρόνια θητείας στη θέση αυτή.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΦΕ
Πριν 1 μήνες

LOGO EFE copy

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) γνωστοποιεί ότι στο Δήμο Αθηναίων, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00, στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην Οδό Ακαδημίας & Εμ. Μπενάκη 30, συνήλθαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτά εκλέχθηκαν από τις εκλογές της Τετάρτης 25ης Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας και συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως εξής:


Διαβάστε στο Pharmacorner

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων ΠΦΣ-ΙΔΕΕΑΦ για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου
Πριν 1 μήνες

IDEEAF PFS PROGRAM FINANCIAL logo 23 02

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον ΠΦΣ προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους "Το ΙΔΕΕΑΦ τα τελευταία 4 χρόνια, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, υλοποιεί ένα τεράστιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με σκοπό την συνεχή αναβάθμιση του ρόλου μας, διενεργώντας σεμινάρια με ποικιλία επιστημονικού  περιεχομένου, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, σε επίπεδο Φαρμακευτικών Συλλόγων αλλά και περιφερειών, τα οποία έχουν καταστήσει το ΙΔΕΕΑΦ, ένα σύγχρονο, έγκυρο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό μηχανισμό σημαντικής επιστημονικής προσφοράς και κατάρτισης του φαρμακοποιού, εφοδιάζοντάς τον με πιστοποιήσεις και γνώσεις για τη συνεχή ενίσχυση του ρόλου του.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Με χειροκτήματα υποδέχονται τη 2η ανθρωπιστική αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι Τούρκοι πολίτες
Πριν 1 μήνες

IMG 8029ee30f6310ac50911ff475ef1f273 V

Οι εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που στελεχώνουν τη 2η ανθρωπιστική αποστολή του Ε.Ε.Σ. που μεταφέρει 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια του δύσκολου ταξιδιού τους προς τα Άδανα και τις αποθήκες της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου, βλέπουν συγκινημένοι δεκάδες τούρκους πολίτες να τους χειροκροτούν και να τους ευχαριστούν, είτε πεζοί είτε μέσα από τα οχήματά τους, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά των Ελλήνων και του Ε.Ε.Σ. σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα τους.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ηλεκτρονικά η ψηφοφορία για τις θέσεις του προεδρείου του ΦΣΑ στις 28.2.2023
Πριν 1 μήνες

fsa logo

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 θα κληθούν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τις θέσεις του προεδρείου του ΦΣΑ μεταξύ των 9 εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για την εξειδίκευση των νέων παρεμβάσεων στήριξης της κοινωνίας
Πριν 1 μήνες

yp oikon

Η Ελλάδα, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυεπίπεδες προκλήσεις, που απορρέουν από εξωγενείς κρίσεις.

Προκλήσεις στις οποίες, όμως, η χώρα μας απαντά δυναμικά και αποτελεσματικά, όπως καταδεικνύεται από την ισχυρή ανθεκτικότητα και τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Αυτά επιβεβαιώθηκαν προχθές, στις χειμερινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με τις οποίες ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας είναι – σταθερά – σημαντικά υψηλότερος του ευρωπαϊκού μέσου όρου, ενώ ο πληθωρισμός αποκλιμακώνεται, και διαμορφώνεται σε χαμηλότερο ύψος συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Κωστής Χατζηδάκης: Έκτακτη στήριξη στους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά λόγω εισαγόμενου πληθωρισμού
Πριν 1 μήνες

logo ypergasias slider

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εξειδικεύοντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους συνταξιούχους –μια από τις επτά νέες παρεμβάσεις στήριξης της κοινωνίας που παρουσιάστηκαν σήμερα- ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής:«Ανακοινώνουμε σήμερα την θέσπιση μιας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τους συνταξιούχους που έχουν προσωπική διαφορά και δεν ωφελήθηκαν καθόλου ή ωφελήθηκαν μερικώς από τις αυξήσεις που δόθηκαν πρόσφατα.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Αυξάνεται το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας - Αναλυτικά οι νέοι δικαιούχοι
Πριν 1 μήνες

deltio tipou new logo 05 2 6 copy

Αυξάνεται στα 200 ευρώ το ανώτατο ύψος του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για απασχολούμενους στον τομέα της υγείας.

Για πρώτη φορά θα καταβληθεί από 1.1.2023 επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους των νοσοκομείων ειδικότητες όπως ψυχολόγοι φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακοποιοί, οδοντοτεχνίτες και επόπτες υγείας καθώς και σχετικές ειδικότητες που απασχολούνται στην ΑΕΜΥ, στον ΕΟΔΥ, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, στον ΟΚΑΝΑ, στο ΚΕΘΕΑ, στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Τοποθέτηση του προέδρου του ΠΦΣ Απόστολου Βαλτά στην εκδήλωση του ΣΦΕΕ
Πριν 1 μήνες

valtas 2020

Στην ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα στον έλεγχο, τη διακίνηση και τη διάθεση των φαρμάκων, αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βαλτάς, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦΕΕ.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βοηθά τις οικογένειες που αναζητούν τους οικείους τους στις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας
Πριν 1 μήνες

ees restoring

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  καλεί  τους πολίτες που αναζητούν τους οικείους τους στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας να απευθυνθούν στον Τομέα Αναζητήσεων του Ε.Ε.Σ., προκειμένου, σε συνεννόηση με την Ερυθρά Ημισέληνο Τουρκίας και Συρίας, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανεύρεσή τους.


Διαβάστε στο Pharmacorner

ΦΣΘ: «Έξαρση ληστειών και διαρρήξεων στα φαρμακεία»
Πριν 1 μήνες

fsth logo

Έξαρση ληστειών και διαρρήξεων καταγράφεται στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα είχαμε σοβαρά περιστατικά σε τουλάχιστον πέντε φαρμακεία, όλα στην ανατολική πλευρά της πόλης. Μάλιστα σε δύο εξ αυτών οι δράστες άρπαξαν χρήματα από το ταμείο με την απειλή μαχαιριού.


Διαβάστε στο Pharmacorner

SYFATHESS Conference 2023 του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Πριν 1 μήνες

SYFA THES Conference logo23 Plain

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει, στις 4 και 5 Μαρτίου 2023, το SYFATHESS Conference 2023 με θέμα «Φαρμακείο 2023: Νέα εποχή με νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & ευκαιρίες για το ελληνικό φαρμακείο», υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το SYFATHESS Conference θα πραγματοποιηθεί στο GRAND HOTEL PALACE, σε μια κομβική στιγμή για τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, καθώς συμπίπτει χρονικά με το ξεκίνημα μιας νέας εποχής ανάπτυξής του, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA New Era».


Διαβάστε στο Pharmacorner

Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ: Βελτιώσεις στη διαβίβαση δεδομένων στο myDATA
Πριν 1 μήνες

aade logo

Αναφορικά με τη διαβίβαση δεδομένων στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA, προβλέπονται τα ακόλουθα:

▪ Χρόνος διαβίβασης στο myDATA μέσω ERP

Από 1.1.2024 η διαβίβαση της σύνοψης παραστατικών συναλλαγών μέσω προγραμμάτων διαχείρισης επιχειρήσεων (εμπορικό/ λογισμικό, ERP), θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι, από τις 5.7.2022 και μέχρι τις 31.12.2023, η διαβίβαση της σύνοψης παραστατικών μέσω προγραμμάτων διαχείρισης επιχειρήσεων (εμπορικό/ λογισμικό, ERP), προβλέπεται εντός της επόμενης ημέρας από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού. Προβλέπονται εξαιρέσεις για επιχειρήσεις με πολύ μεγάλο όγκο συναλλαγών και ειδικές συνθήκες έκδοσης των παραστατικών τους.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Νέα περίοδος αποζημίωσης των Φ.Σ. για τα φαρμακεία-μέλη τους που συμμετέχουν σε προγράμματα διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων
Πριν 1 μήνες

waste paterial

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 597/8.2.2023 έγγραφο του ΠΦΣ "Ως γνωρίζετε, δυνάμει της υπ’ αριθμόν 18/16.3.2022 αποφάσεώς του, το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. αποφάσισε την επιχορήγηση από τον Π.Φ.Σ. των Φαρμακευτικών Συλλόγων, των οποίων τα μέλη συμμετέχουν σε προγράμματα διαχείρισης των μολυσματικών αποβλήτων των φαρμακείων, με το ποσό των δέκα (10,00) Ευρώ για κάθε φαρμακείο, με επιβεβαιωμένη από την διαχειρίστρια εταιρεία της παραλαβής των μολυσματικών αποβλήτων από το κάθε φαρμακείο.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αποστέλλει 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία
Πριν 1 μήνες

ees apostoli

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχουν προκαλέσει οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που έπληξαν την νοτιοανατολική Τουρκία και την βορειοανατολική Συρία, κινητοποιεί άμεσα το έμψυχο δυναμικό του αποστέλλοντας οδικώς την Παρασκευή (10/2) το πρωί την πρώτη μεγάλη ανθρωπιστική ενίσχυση στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, η ανθρωπιστική αποστολή του Ε.Ε.Σ. θα αναχωρήσει την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 9 π.μ., από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. στον Κολωνό (Άστρους 111-113), παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού.


Διαβάστε στο Pharmacorner

ΦΣΘ: «Αποστολή οικονομικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία»
Πριν 1 μήνες

fsth logo

Οικονομική βοήθεια στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία απέστειλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, κατέθεσε χρηματικό ποσό στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό από τον ΕΕΣ ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βάσει των υφιστάμενων αναγκών.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παράταση υποβολής συνταγών μηνός Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10.2.2023
Πριν 1 μήνες

farmakeio grafeio2

Όπως αναφέρει ενημέρωση από τον ΠΦΣ "Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων σε αρκετές περιοχές της χώρας και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στις μεταφορές και στις μετακινήσεις, ζητήθηκε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και έγινε αποδεκτή, η παράταση στην υποβολή συνταγών Ιανουαρίου  κατά τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν αυτών, η υποβολή των συνταγών Ιανουαρίου για όλα τα φαρμακεία της Χώρας, θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023".


Διαβάστε στο Pharmacorner

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2023
Πριν 1 μήνες

e EFKA new

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως ακολούθως: 


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο Ε.Ε.Σ. απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες Τουρκίας και Συρίας
Πριν 1 μήνες

ees syllogi trofimon

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και  Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για ένα χρόνο για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Πριν 1 μήνες

logo ypergasias slider copy copy copy copy copy

Ειδική ρύθμιση για ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων παρατείνεται χωρίς προϋποθέσεις για ένα χρόνο (έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024) η ασφαλιστική ικανότητα των μακροχρόνια ανέργων και των ανασφάλιστων υπερηλίκων, στο πλαίσιο της πρόνοιας που λαμβάνεται παγίως για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ώστε να έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παρουσιάστηκαν στον Πρωθυπουργό οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες υγείας
Πριν 1 μήνες

312b0f 23 02 07 0026 dpc5995

Μέσω MyHealth και gov.gr οι ιατρικές εξετάσεις και οι βεβαιώσεις νοσηλείας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Πρόσβαση σε νέες ψηφιακές υπηρεσίες υγείας έχουν από σήμερα οι χρήστες του gov.gr και της εφαρμογής MyHealth, καθώς από την Τρίτη ξεκίνησε η ψηφιακή έκδοση ιατρικών εξετάσεων και βεβαιώσεων νοσηλείας. Με τον τρόπο αυτό, η χώρα και οι πολίτες αποκτούν για πρώτη φορά ψηφιακό φάκελο και ιστορικό ασθενούς, μειώνοντας δραστικά τη γραφειοκρατία, τις περιττές επισκέψεις και τα ογκώδη έγχαρτα νοσοκομειακά αρχεία.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ομιλία Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στη Βουλή για Ψυχική Υγεία και Dentist pass
Πριν 1 μήνες

17b52f screenshot 20230131 125007 chrome

Βασικά σημεία ομιλίας του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στη Βουλή για το νομοσχέδιο "Κύρωση α) της από 22.11.2022 Επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς - Έργο ΧΙ, Παράρτημα 13 της από 6.9.2018 κύριας Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας και β) της από 22.11.2022 Τροποποίησης της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας".


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παρουσίαση του Προγράμματος «Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πριν 1 μήνες

be9951 img 20230125 112427

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη παρευρέθηκε στο 1ου Συνέδριο της «Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων» για να υποστηρίξει την παρουσίαση του καινοτόμου αυτού Προγράμματος, το οποίο υλοποιεί το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης «Υγεία μπροστά» στην Κρήτη
Πριν 1 μήνες

cc5a43 fb img 1674753327954

Οι στόχοι του Εθνικού Προγράμματος «Υγεία Μπροστά» για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και του Τραχήλου της Μήτρας, παρουσιάστηκαν σε ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο , από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Πολιτικών κομμάτων, της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της 7ης ΥΠΕ, Ιατρικών Συλλόγων, Οργανισμών, Φορέων, Συλλόγων Ασθενών κ.α.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου: Oι προκλήσεις για την Ελλάδα
Πριν 2 μήνες

sfee evropaiko sxedio katapolemhshs tou karkinou

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) σε συνεργασία με το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, διοργάνωσε στις 23 Ιανουαρίου συνάντηση εργασίας με το Υπουργείο Υγείας, εκπροσώπους της ιατρικής, επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, των συλλόγων ασθενών, και της φαρμακοβιομηχανίας, στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου. Ίσως για πρώτη φορά οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της φαρμακοβιομηχανίας, συζήτησαν ανοιχτά και εποικοδομητικά για την πρόληψη, διαχείρηση και αντιμετώπιση του καρκίνου. Τους βασικούς άξονες της συζήτησης αποτέλεσαν η δημιουργία ενός Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον καρκίνο, η σημασία των προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου, η αξία της φαρμακευτικής καινοτομίας και η ισότιμη πρόσβαση σε αυτήν, καθώς και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει Μουσική Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (5/2) με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών
Πριν 2 μήνες

ees synaylia

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τίτλο: «’Ο,τι έχω να σου πω, με τα τραγούδια μου σ’ το λέω..».                                                     

Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Eνημέρωση από τον ΠΦΣ για τα προβλήματα στην εκκαθάριση των δικαιωμάτων των εγγραφών στον προσωπικό ιατρό
Πριν 2 μήνες

prosopikos iatros

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 382/24.1.2023 έγγραφο του ΠΦΣ "Παρά την ανάρτηση νέων δικαιωμάτων το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, βάσει των οποίων τα φαρμακεία προέβησαν σε διορθωτικά τιμολόγια για τις εγγραφές στον προσωπικό γιατρό, διαπιστώθηκε ότι σε μεγάλο αριθμό φαρμακείων εξακολουθούσε να μην εμφανίζονται καθόλου δικαιώματα είτε να υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ των καταχωρήσεων στην πλατφόρμα και των αναρτημένων στην ΚΜΕΣ δικαιωμάτων.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ενημέρωση για την έκδοση τιμολογίων για τις «Εγγραφές στον προσωπικό ιατρό» ανά μήνα αναφοράς Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου
Πριν 2 μήνες

photo 5cnew

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 266/16.1.2023 έγγραφο του ΠΦΣ "Όπως σας είχαμε ενημερώσει «για πρακτικούς λόγους και προς αποφυγή λαθών ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην πληρωμή φαρμάκων, εμβολίων κλπ.», μετά και το κλείσιμο της δυνατότητας ηλεκτρονικής υποβολής του λογαριασμού Δεκεμβρίου, είναι δυνατή από σήμερα η υποβολή ξεχωριστών τιμολογίων των μηνών 9ου, 10ου, 11ου για τις εγγραφές στον προσωπικό ιατρό στην πύλη της ΚΜΕΣ και συγκεκριμένα κατά το διάστημα από 16 έως και 21/01/2023.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Η Fresiamed ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του εταιρικού της ιστότοπου
Πριν 2 μήνες

website intro

Με την έλευση του 2023 η Fresiamed ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του εταιρικού της ιστότοπου. To www.fresiamed.com επανασχεδιάστηκε με έμφαση στην μοντέρνα εμφάνιση και τη λειτουργικότητα για τον επισκέπτη.


Διαβάστε στο Pharmacorner

To νέο χρονοδιάγραμμα για την θέσπιση του κατώτατου μισθού που θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1η Απριλίου
Πριν 2 μήνες

logo ypourgeio ergasias koinonikon ypotheseon

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισπεύδεται η εκκίνηση και η διεξαγωγή της διαδικασίας για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού για το 2023, προκειμένου ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός να αρχίσει να ισχύει από την 1η Απριλίου 2023, σύμφωνα και με τις πρόσφατες δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Ο ΙΣΑ προτείνει τρία μέτρα Δημόσιας Υγείας, για την αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων
Πριν 2 μήνες

isathens

Γ. Πατούλης : «Το επόμενο χρονικό διάστημα θέλει προσοχή. Καλούμε τους πολίτες να απευθύνονται στο θεράποντα ιατρό και τους γιατρούς να είναι σε ετοιμότητα»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τη λήψη τριών μέτρων Δημόσιας Υγείας, για την αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου  αναπνευστικού που είναι ιδιαίτερα αυξημένες εφέτος στην χώρα μας. «Το επόμενο χρονικό διάστημα θέλει προσοχή», επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ο οποίος καλεί τους πολίτες τηρούν τα μέτρα πρόληψης και να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για εκλογή Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.
Πριν 2 μήνες

LOGO EFE

Όπως αναφέρει η πρόσκληση από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία "Καλούνται τα μέλη της Ε.Φ.Ε. σε Τακτική Γ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε. την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 17:00 μ.μ. στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου). Η είσοδος είναι από την κεντρική είσοδο της ‘ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ’ (μεγάλο πάρκινγκ). Στη συνέχεια παρακαλούμε να ακολουθείτε τη σήμανση που οδηγεί στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 17:00 μ.μ. ανεξαρτήτως απαρτίας.


Διαβάστε στο Pharmacorner

Επιστολή ΣΦΕΕ προς τον ΥΥ - Προτάσεις ΣΦΕΕ για το θέμα των ελλείψεων
Πριν 2 μήνες

sfee logo

Όπως αναφέρει επιστολή του ΣΦΕΕ προς τον Υπουργό Υγείας για το θέμα των ελλείψεων "Σε συνέχεια της συνάντησής μας (στο Υπουργείο Υγείας την 02/01/2023) για το θέμα των ελλείψεων, επανερχόμαστε με δύο προτάσεις που συζητήθηκαν επιγραμματικά. Πιο συγκεκριμένα:


Διαβάστε στο Pharmacorner
300x300 HP23 web banner copy
300X300 ARISTEIA 23
300x300 MarketAccess ELEMA 23
vian
300x300 webinars 2022
300x300 copy
dynamiki

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr