Theodosiadis

Ένας λαός, μια κοινωνική ομάδα, μια επαγγελματική ομάδα, μια κοινωνία ανθρώπων, όταν αγωνίζεται για δίκαια αιτήματα, όταν αγωνίζεται με πίεση γι' αυτά, όταν αγωνίζεται ενωμένη, είναι βέβαιο πως τελικά θα νικήσει. Ο πόλεμος, οι αγώνες, η προσπάθεια μπορεί να περάσει από χίλια κύματα, μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά ο στρατηγικός στόχος θα επιτευχθεί.


Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η ενότητα αυτών που αγωνίζονται και διεκδικούν. Και η ενότητα αυτή είναι πολύ πιο αναγκαία όταν θίγονται θεμελιώδη χαρακτηριστικά. Έναν τέτοιο αγώνα δίνουμε αυτές τις μέρες. Αγώνα επιβίωσης, αγώνα για το αύριο αγώνα για τις οικογένειες και τα παιδιά μας.
Τον αγώνα αυτόν το δίνουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, γιατί πιστεύουμε πως έχουμε δίκιο. Γιατί και όλη η κοινωνία έχει καταλάβει πως έχουμε δίκιο. Γι' αυτό την αγωνία μας για το αύριο την κάνουμε αγώνα σήμερα, ώστε να ζήσουμε ως επιστήμονες, ως επαγγελματίες σε ένα καλύτερο αύριο.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς.
Τον αγώνα αυτόν το δίνουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, γι' αυτό και πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα, όποτε έρθει, θα είναι καλύτερη από τη σημερινή.


Κυριάκος Θεοδοσιάδης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Πηγή: PHARMA TEAM

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr