fsa

Με επιστολή του στον γενικό γραμματέα Επενδύσεων & Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) κ. Γιώργο Γιαννούση, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία σε κάθε μελλοντικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Η επιστολή αναφέρει: 

"Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορούμαστε ότι από το τελευταίο πρόγραμμα Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς για το έτος 2013, την έναρξη του οποίου εξήγγειλε το Υπουργείο Ανάπτυξης, εξαιρούνται τα φαρμακεία.

Δεδομένης της ιδιαιτέρως δυσχερούς θέσης στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά φαρμακεία λόγω της κρατικής αφερεγγυότητας, το γεγονός αυτό μας προκαλεί πράγματι αγανάκτηση, καθώς το ΕΣΠΑ αποτελούσε για εμάς το μοναδικό “φως” για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών μας.

Μετά ταύτα και επειδή η εξαίρεση των φαρμακείων από το πρόγραμμα που τρέχει, είναι άδικη και αντίκειται ευθέως στη συνταγματική Αρχή της ισότητας, σας καλούμε όπως ενεργήσετε τα αναγκαία για την άρση αυτή της ανισότητας και μεριμνήσετε όπως οι επιχειρήσεις μας ενταχθούν σε κάθε μελλοντικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ."

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr