Η Boehringer Ingelheim και ο οργανισμός Ashoka λανσάρουν νέο Διαγωνισμό για να βρουν Επιχειρηματικά Μοντέλα που μεταμορφώνουν τα Συστήματα Υγείας.

making more health

(Washington, DC και Ingelheim, Γερμανία – 23 Ιανουαρίου 2013) - Η Boehringer Ingelheim και ο οργανισμός Ashoka λανσάρουν νέο Διαγωνισμό με θέμα: «Μεταμορφώνοντας τα Συστήματα Υγείας: Επιχειρηματικά Μοντέλα που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού», έναν διαδικτυακό διαγωνισμό που θα ανακαλύψει και θα προωθήσει καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, με σκοπό να λυθούν μεγάλα προβλήματα στα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

«Τα παραδοσιακά συστήματα ιατρικής περίθαλψης στις αναπτυγμένες αγορές δεν είναι σχεδιασμένα να προωθούν τη συνεργασία μεταξύ βασικών συντελεστών, όπως μεταξύ φορέων ιατρικής περίθαλψης, ασφαλιστικών εταιρειών και κυβερνητικών οργανισμών», δήλωσε ο κ. Jean Scheftsik de Szolnok, Vice President Southern Europe της Boehringer Ingelheim και Πρόεδρος της Επιτροπής για το Making More Health. «Συχνά, τα συστήματα κινούνται από παραμέτρους που τελούν σε ασυμφωνία και έτσι αποτυγχάνουν να προσφέρουν πραγματική αξία στους ασθενείς και στην κοινωνία. Συνεπώς, τα καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα είναι απαραίτητα προκειμένου να λυθούν αυτά τα ζητήματα».

Ο νέος αυτός διαγωνισμός «Μεταμορφώνοντας τα Συστήματα Υγείας» αναζητά επιχειρηματικά μοντέλα που να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις αναπτυσσόμενες αγορές. Κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο όταν οι κυβερνήσεις αυτών των αγορών, οι επιχειρήσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους ή τη δέσμευση να βοηθήσουν τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.

Οι νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 85,000$ καθώς και την υποστήριξη της Boehringer Ingelheim για να προωθήσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα. Οι νικητές θα επισκεφθούν τα τοπικά γραφεία της Βoehringer Ingelheim στη χώρα τους και θα διερευνήσουν δυνατότητες για συνεργασίες ή περαιτέρω συνεχή υποστήριξη. Όλα τα φυσικά πρόσωπα, οι οργανισμοί ή οι συνεργασίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα μέχρι τις 10 Απριλίου 2013 στο www.changemakers.com/healthbiz.

Ο διαγωνισμός «Μεταμορφώνοντας τα Συστήματα Υγείας» βασίστηκε στις γνώσεις και στις πληροφορίες που είχαν αποκτηθεί από τον πρώτο διαγωνισμό Making More Health ο οποίος λανσαρίστηκε από την Boehringer Ingelheim και τον οργανισμό Ashoka το 2011.

«O προηγούμενος διαγωνισμός Making More Health συνεισέφερε εξαιρετικά στο δίκτυο των κοινωνικών επιχειρηματιών του Ashoka οι οποίοι εργάζονται για την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων που μαστίζουν τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Πρόεδρος του Ashoka Diana Wells. Σε συνέχεια της δήλωσής της επισημαίνει: «Έχουμε διαπιστώσει ότι αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα της υγείας σε επίπεδο συστήματος, οι περισσότεροι από τους κοινωνικούς μας επιχειρηματίες βρίσκουν τρόπους 1) για να λύσουν το πρόβλημα έλλειψης ιατρών ή 2) ανακαλύπτουν νέα, καινοτόμα συστήματα παράδοσης, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε πληθυσμούς χαμηλού εισοδήματος τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές περιοχές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με την Boehringer Ingelheim για να αξιοποιήσουμε τη μεταμορφωτική δύναμη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να λύσουμε ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα».

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr