YYKA

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χθες 28 Αυγούστου 2013, έγγραφο του Υπουργείου Υγείας με θέμα "Ανασυγκρότηση Φαρμακευτικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής", το οποίο αναφέρει:

Ανασυγκροτούμε την Φαρμακευτική Γνωμοδοτική Επιτροπή και ορίζουμε μέλη της τους κατωτέρω:

α. Δημήτριο Αναστασόπουλο, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, που υπηρετεί στο Γραφείου Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, που Υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Eσωτερικών.
β. Μαρία Σκουρολιάκου, Α΄ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), ως Αντιπρόεδρο, με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Δεμέτζο, αναπληρωτή Καθηγητή της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)
γ. Βασίλειο Τσιτομενέα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια του την Μαρία Κλωναράκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης.
δ. Ευαγγελάτο Σταύρο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρωτή του τον Κρίτωνα Ιακώβου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ , που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.
ε. Κυριάκο Θεοδοσιάδη, Φαρμακοποιό, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Κούβαρη, Φαρμακοποιό, Β΄ Αντιπρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

2. Εισηγήτρια της ανωτέρω επιτροπής ορίζουμε την Γουάλη Αμπατιέλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, Προϊσταμένη τμήματος της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια της, την Δημητριάδου Σοφία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού που υπηρετεί στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογή του Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

3. Γραμματέα της επιτροπής ορίζουμε την Κουτούφαρη Σοφία, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτριά της την Κόρδα Ανδριάννα, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο, πατήστε εδώ.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr