stavros

Με το υπ' αριθμόν 7795/18.10.2013 έγγραφό του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει τα μέλη του για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη "δημιουργία φαρμακείων από τα ασφαλιστικά ταμεία και με τον νόμο". Το έγγραφο αναφέρει:


Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει διάταξη στο σχέδιο νόμου περί «δυνατότητας ίδρυσης φαρμακείου σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ΦΚΑ)» που λειτουργούν με την μορφή Ν.Π.Ι.Δ 
Προφανώς, γίνεται αναφορά σε δυνατότητα ασφαλιστικών ταμείων να δημιουργήσουν δικά τους φαρμακεία.
Φαίνεται, ότι για την Κυβέρνηση, στην εποχή που όλοι οι πολίτες βιώνουν τις άγριες περικοπές στην φαρμακευτική περίθαλψη και την καταστροφή του κοινωνικού κράτους, κάποιοι θα πρέπει να τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης! 
Ένα ακόμη πλήγμα για το δοκιμαζόμενο Ελληνικό Φαρμακείο που οι εκπρόσωποι του μέσω του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, περί άλλα τυρβάζουν.
Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να αποκοιμήσουν τον κλάδο μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις με το Υπουργείο Υγείας, διατυμπανίζοντας τις επιτυχίες τους περί παραμονής του επαγγελματικού στα χέρια μας, έχοντας στην ουσία παραχωρήσει στην Κυβέρνηση την δυνατότητα να αλώσει πλήρως το φαρμακευτικό επάγγελμα προετοιμάζοντας το έδαφος για την επέλαση των επιτηδείων.
Φτάνει όμως!
Μέχρι εδώ!
Οι φαρμακοποιοί θα σταματήσουν την πορεία καταστροφής του κλάδου, θέτοντας στο περιθώριο όλους αυτούς που προετοιμάζουν την κοινωνική επαγγελματική και οικονομική τους καταστροφή. 
Θα αναλάβουν τις τύχες του επαγγέλματος στα χέρια τους δίχως διαμεσολαβήσεις με σωτήρες κάθε λογής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ         ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

PSEF24 300X300 PSEF
300x300 copy copy
300x300 PAGRHTIO
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr