Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α., υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε πριν την ηλεκτρονική ψηφοφορία για το ωράριο, να υπάρξει μία πιλοτική ηλεκτρονική ψηφοφορία κατά την οποία τα μέλη του θα απαντούν σε τέσσερα υποθετικά ερωτήματα, α, β, γ και δ, ώστε να βεβαιωθούν για την σωστή λειτουργία του εγχειρήματος αυτού.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τον ΦΣΑ:

"Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι πρωτόγνωρο μέσο καταγραφής της θέλησης των μελών του συλλόγου για τον κλάδο μας και ως εκ τούτου απαιτείται προσοχή, ώστε να μην αμφισβητηθούν τα αποτελέσματα και να υπάρξει διαφάνεια κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.

Καλούμε όλα τα μέλη του Φ.Σ.Α. να ψηφίσουν κατά την διήμερη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που αναφέρονται. Κάθε μέλος δικαιούται να ψηφίσει μία μόνο φορά, διότι διαφορετικά θα απορρίπτεται η ψήφος του κατά τον έλεγχο των αποτελεσμάτων.

Ο τρόπος αυτός της ψηφοφορίας απαλλάσσει τα μέλη μας από την υποχρέωση τους να επισκεφτούν τον σύλλογο και να μετακινούνται χάνοντας χρόνο και ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι δεν δικαιολογείται αδιαφορία ή άγνοια.

Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί το μέλος μας να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ημέρες διάρκειας της ψηφοφορίας Δευτέρα 10, Τρίτη 11 και 12 Τετάρτη Φεβρουαρίου 2014.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά το πέρας της πιλοτικής (δοκιμαστικής) ψηφοφορίας και της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων, και αν όλα πάνε καλά όπως πιστεύουμε θα οριστεί αμέσως η ημερομηνία της πραγματικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για το ωράριο."

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS