spot mono sta famakeia

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προχωράει σε υλοποίηση μεγάλης καμπάνιας υπέρ των φαρμακείων, με κεντρικό θέμα "ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ". Η καμπάνια περιλαμβάνει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με στόχο να προβάλει το γεγονός ότι μόνο στα φαρμακεία βρίσκεται ο επιστήμονας φαρμακοποιός, κοντά στις ανάγκες υγείας όλων. Για να δείτε το σποτ, πατήστε εδώ

Ακολουθεί η ενημέρωση του ΠΦΣ προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, συνεπής στον προγραμματισμό του, προχωράει σε υλοποίηση μεγάλης καμπάνιας υπέρ των φαρμακείων, με κεντρικό θέμα "ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ".

Η καμπάνια περιλαμβάνει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με στόχο να προβάλει το γεγονός ότι μόνο στα φαρμακεία βρίσκεται ο επιστήμονας φαρμακοποιός, κοντά στις ανάγκες υγείας όλων.

Το τηλεοπτικό spot πρόκειται για μια σημαντική παραγωγή με ηθοποιούς γυρισμένο εξολοκλήρου σε φαρμακείο.

Η τηλεοπτική καμπάνια περιλαμβάνει προβολή του, σε κανάλια μεγάλης θεαματικότητας και πανελλήνιας εμβέλειας και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 12 Μαρτίου 2015.

Οι τοπικοί Φαρμακευτικοί Σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην καμπάνια, σε τοπικό επίπεδο, με την μετάδοση του τηλεοπτικού ή του ραδιοφωνικού spot σε τοπικά ΜΜΕ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Σοφία Παπαδημητροπούλου στον ΠΦΣ.

Μπορείτε να δείτε το spot της καμπάνιας στο site του ΠΦΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS