dg 1

Πρόεδρος της επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ, ο καθηγητής κ. Δημήτρης Γεωργακέλλος.

 

Ο καθηγητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιο Πειραιά, είναι γνωστός στους φαρμακοποιούς από τα Προγράμματα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης – Diploma in pharmacy management- του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο, με τη συνεργασία της Κ-provoli.
H επιτροπή Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ θα διαπραγματεύεται με τις φαρμακευτικές εταιρείες τις τιμές των σκευασμάτων με σκοπό την επίτευξη σημαντικών εκπτώσεων, με γνώμονα το όφελος του ελληνικού συστήματος υγείας και των ασθενών.
Υπογράφηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας. Διευκρινίζεται από το Υπουργείο Υγείας ότι αντικείμενο της Επιτροπής είναι αποκλειστικά η διαπραγμάτευση των τιμών των σκευασμάτων για τα οποία θα έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να ενταχθούν στη θετική λίστα. Την Επιτροπή απαρτίζουν Οικονομολόγοι, στελέχη του ΕΟΠΥΥ, του ΕΟΦ και του ΙΦΕΤ, Φαρμακοποιοί και Γιατροί. Σημειώνεται ότι τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης δεν λαμβάνουν οικονομικές αποδοχές.


OSFE 2024 300x300
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr