2HMERIDA LESVOU final logo

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου, στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης των φαρμακοποιών, διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται», στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο SUNRISE στον Μόλυβο της Λέσβου.

Η Διημερίδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της φαρμακευτικής περίθαλψης και της επόμενης ημέρας για τα φαρμακεία της χώρας μας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τόσο των νησιωτών φαρμακοποιών όσο και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς. Το πρόγραμμα της Διημερίδας συνδυάζει θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και3 στρογγυλά τραπέζια με θέματα:

  • «Πολίτης – Ελληνικό Φαρμακείο – Φαρμακοβιομηχανία, αμφίδρομη σχέση για τη χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής για το φάρμακο», με τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΦΕΕ κ. Ολύμπιου Παπαδημητρίου, του προέδρου της ΠΕΦ κ. Θεόδωρου Τρύφων, του προέδρου του PhRma Innovation Forum κ. Μάκη Παπαταξιάρχηκαι του προέδρου του Συνδέσμου ΕΦΕΧ κ. Βασίλειου Σερέτη.
  • «Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται: οι νέοι πρόεδροι και εκλέκτορες του ΠΦΣ εκφράζουν τις απόψεις τους»

  • «Οι συνενώσεις ως μονόδρομος για την προοπτική και την ανάπτυξη του Ελληνικού Φαρμακείου»

Στις εργασίες της διημερίδας θα λάβουν μέρος ως ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας, που θα αναπτύξουν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας στο φαρμακείο. Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών φαρμακείου.

Μεγάλος χορηγός της Διημερίδας είναι η εταιρεία ELPEN.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr