PH Streetwork Ε.Ε

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, που εορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που διαβιούν στο δρόμο, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Η συγκεκριμένη δράση, θα υλοποιηθεί τις πρωινές ώρες 10:00 - 14:00 και τις απογευματινές 18:00 - 22:00.

Κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα οποία θα στελεχώνονται από νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές από τα εθελοντικά σώματα των Τομέων Κοινωνικής Πρόνοιας, Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Στις 18:00 το απόγευμα, στην πλατεία Κοτζιά, θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό, με σκοπό την προσέλκυση εθελοντών και την ενημέρωση των διερχομένων πολιτών, για το πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

Επίσης, θα διανέμουν υλικό πρώτης ανάγκης, όπως εμφιαλωμένο νερό, κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, μαρμελάδα, ξηρούς καρπούς, ατομικούς χυμούς, ατομικό στιγμιαίο καφέ, τσάι, είδη ατομικής υγιεινής και υπνόσακους, σε άστεγους που διαβιούν στο κέντρο της πόλης. Το εν λόγω υλικό θα έχει συσκευαστεί σε ατομικά σακίδια προς διευκόλυνση των ωφελουμένων, ενώ ταυτόχρονα, θα τους παρέχεται πληροφόρηση για δομές φιλοξενίας υποστήριξης αστέγων.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr