ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΕΕΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την άρση του δυσμενούς μέτρου της «αναστολής», που είχε επιβληθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ), πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, με σκοπό την παρουσίαση της πορείας και των μελλοντικών του σχεδίων μετά την απόφαση σταθμό και ορόσημο του Συμβουλίου.

Στη Συνέντευξη Τύπου ομιλητές ήταν ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κος Ηλίας Πετρόπουλος, Α’ Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η κα Μαρία Δημουλά, Β' Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κος Κωνσταντίνος Τζάνος, Γ’ Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η κα Αγγελική Φανάκη, Τομεάρχης Οργανωσιακής Ανάπτυξης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός, κατά την ομιλία του τόνισε: «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μετά την άρση της «αναστολής», γίνεται και πάλι ισότιμο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, κάτι που μας δίνει το δικαίωμα κα τη δυνατότητα να έχουμε χρηματοδότηση απ’ όλους τους εθνικούς συλλόγους απανταχού της υφηλίου, να συμμετέχουμε ισότιμα σε όλα τα καταστατικά όργανα, γενικές συνελεύσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας, καθώς επίσης σε αποστολές, σε δράσεις, σε ενέργειες και σε εκπαιδεύσεις. Αυτό επετεύχθη, διότι ο Ε.Ε.Σ. με το νέο του Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του Μαρτίου του 2019, προέβη τάχιστα στην άμεση ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων του, ώστε να μπορέσουμε άμεσα να πραγματώσουμε αυτές τις επιδιώξεις που ήθελε από εμάς ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, να οργανωθούμε σύμφωνα με το εκσυγχρονιστικό πλαίσιο της Διεθνούς Κοινότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε έναν νέο Ερυθρό Σταυρό, εξωστρεφή, με ένα κοινωφελές, αλληλέγγυο και κοινωνικό πρόσωπο που θα αποτελεί παράδειγμα προς την κοινωνία».

300x300 Pharmacists Day 21 Web Banner
300x300 Pharma 4Futture 21 WEb Banner
banner femannose 300x300px 030921
300x300 webinars 2021

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr