spyridon nikolaidis

Ανάμεσα στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΦΕΤ είναι και ο φαρμακοποιός Σπύρος Νικολαϊδης, γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης και τακτικός αντιπρόσωπος του ΦΣΘ στον ΠΦΣ.

Όπως αναφέρει το healthreport.gr "Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν στο ΙΦΕΤ, το Ινστιτούτο που σχετίζεται και με τον κορονοϊό αφού πραγματοποιεί όλες τις διαδικασίες για τις εισαγωγές φαρμάκων και υλικών. Ειδικότερα με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΦΕΤ, και τα μέλη έχουν ως εξής:

1. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, Φαρμακοποιός ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα. Ο κ.Πανταζής ήταν μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΦΕΤ. 

2. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, πτυχιούχος Τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Case Western Reserve University, Weatherhead School of Business, ΗΠΑ ως προσωρινώς Διευθύνων Σύμβουλος. Προκειται για τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο (40αρης στην ηλικία) ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου, λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr

3. ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ανδρέα, Λογιστής – Οικονομολόγος ως μέλος.

4. ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου, Δικηγόρος ως μέλος.

5. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Παναγιώτη, Φαρμακοποιός ως μέλος.

6. ΖΗΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, Ιατρός Καρδιολόγος ως μέλος.

7. ΚΑΚΑΡΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας, ως μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής".

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr