ΦΣΘ oukrania

Με οικονομική βοήθεια και αποστολή υγειονομικού υλικού αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή του στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, απέστειλε οικονομική βοήθεια, η οποία θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό για την επούλωση των πληγών από τον συνεχιζόμενο πόλεμο.

Επιπλέον, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ) Θεσσαλονίκης, οργάνωσαν, συγκέντρωσαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν ένα φορτηγάκι με κιβώτια γεμάτα υγειονομικό υλικό και φάρμακα, τόσο στο δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεννόηση με το Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη.

Εντός των επόμενων ημερών τα υλικά θα σταλούν από τους αρμόδιους φορείς στις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγέντων.«Στόχος μας είναι να  συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, για να στηρίξουμε  τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τις σκληρές συνέπειες του πολέμου.

Για άλλη μια φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης δείχνουν το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανιδιοτελούς προσφοράς που τους διακατέχει για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτός», δηλώνει ο πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS