kopi pitas fsth


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στο Avenue restaurant bar, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για το 2024. Οι φαρμακοποιοί αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, τιμώντας την με την παρουσία τους.

Συνάδελφοι και φίλοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, υγεία και ευημερία και άδραξαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσιος Ευγενίδης απηύθυνε μήνυμα ενότητας δίνοντας έμφαση στους δύο βασικούς πυλώνες, τον ΦΣΘ και τον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, τους οποίους, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρέπει να τους προσέχουμε και να τους προστατεύουμε, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί  με σταθερά βήματα στο μέλλον. Το μέλλον σίγουρα δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς, σίγουρα θα έχουμε αλλαγές. Σκοπός μας είναι να μπορούμε αυτές τις αλλαγές να τις ενσωματώνουμε στη λειτουργία των φαρμακείων μας και να μπορούμε να πηγαίνουμε πάντα μπροστά».

Κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας για τον ΦΣΘ και το Δ.Σ., το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι των εργαζομένων. Επιπλέον στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους φαρμακοποιούς, βρέθηκαν και 10 φλουριά, σε καθένα από τα οποία αντιστοιχούσε μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το πολυκατάστημα Attica.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr