photo 3bnew

Στο πλαίσιο του 3ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως τις 20:30 θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας από τα φαρμακεία. Συντονιστής είναι ο κ. Γιάννης Τσικανδηλάκης, πρόεδρος Φ.Σ. Ηρακλείου, μέλος Δ.Σ. ΠΦΣ.
Συμμετέχουν:

• Ιωάννης Βιζιριανάκης, αναπληρωτής καθηγητής, Τομέας Φαρμακογνωσίας-Φαρμακολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ
«Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη σύγχρονη φαρμακευτική περίθαλψη και εξατομικευμένη ιατρική πρακτική: Προκλήσεις και προοπτικές»

• Διαμαντής Κλημεντίδης, κλινικός φαρμακοποιός M.Sc., υπεύθυνος νοσοκομειακού φαρμακείου στην Κλινική «Αγία Αικατερίνη», Θεσσαλονίκη
«Προληπτική ΠΦΥ στο φαρμακείο: Εμβολιαστική κάλυψη»

Το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, στο Grand Meteora Hotel, στην Καλαμπάκα.

Με κεντρικό θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η ώρα των φαρμακείων», το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.

Για να δείτε το αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Για να κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας, πατήστε εδώ.

Μεγάλος χορηγός: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ

Χορηγοί επικοινωνίας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΕΡΕΥΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ, ΤΑΜΕΤΕΩΡΑ.GR
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, PHARMATEAM, PHARMACORNER

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr