logo-prixgalien-Greece without borders

Πραγματοποιούνται στην Αθήνα την 2α Φεβρουαρίου 2013, τα φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien Greece, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια, και την στήριξη του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).


Τα βραβεία Prix Galien αποτελούν διεθνώς το θεσμό επιβράβευσης σημαντικών φαρμακευτικών επιτευγμάτων που μπορεί να σώσουν ζωές, να προάγουν την υψηλότερη ποιότητα παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασθενών, μέσα από την καινοτομία στο φάρμακο και στα παραϊατρικά διαγνωστικά εργαλεία. Αποτελούν μια συλλογική προσπάθεια διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων, να αναδείξουν τα καλύτερα φαρμακευτικά σκευάσματα.
Η ύπαρξη ενός τέτοιου θεσμού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη χώρα μας σηματοδοτεί μία νέα Ελλάδα: αυτή που μπορεί να κατέχει μια θέση στην πρόοδο και την επιστήμη, με την καθιέρωση του θεσμού των Prix Galien να συμβάλλει στην ανάδειξη του σπουδαίου έργου των φαρμακευτικών εταιριών στη χώρα μας, μέσα από την έρευνα για νέες θεραπείες, για νέες τεχνολογίες, για επιστημονικές καινοτομίες που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών μας.

Τις υποψηφιότητες των βραβείων Prix Galien Greece - φαρμακευτικά προϊόντα και διαγνωστικά εργαλεία ή μηχανήματα, με κριτήριο την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο - αξιολογεί Επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες - γιατρούς, φαρμακολόγους, φαρμακοποιούς, βιολόγους, γενετιστές, ενώ στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί και το Galien Forum για τα οικονομικά της υγείας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων. Στόχος, η ανάδειξη της σημασίας της καινοτομίας και τους οφέλους της στη δημόσια υγεία.

Για την προμήθεια προσκλήσεων: 

- Prix Galien Greece: τηλ.: 210 81 32 366
- www.prixgalien.gr, click στο «κράτηση προσκλήσεων»

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr