Δοκιμάστε κάτι φυσικό...
Nέα σειρά προϊόντων φροντίδας και περιποίησης
Επειδή η φροντίδα είναι στα βασικά συστατικά της... φύσης.

 

greencarefullseries
Σας παρουσιάζουμε τη νέα, καλλυντική σειρά GREEN CARE!
Τα προϊόντα GREEN CARE είναι η νέα, ελληνική πρόταση φροντίδας και περιποίησης που σχεδιάστηκε με έμπνευση τη φύση και θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.


Με την τεχνογνωσία και την πείρα μας δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά με φυσικά συστατικά για μαλλιά, σώμα και χέρια, που θα σας κερδίσει από την πρώτη φορά που θα τη δοκιμάσετε. Χωρίς parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και συστατικά ζωικής προέλευσης, τα προϊόντα GREEN CARE είναι η φυσική απάντηση στις καθημερινές σας ανάγκες για προϊόντα υψηλής ποιότητας.
...δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα GREEN CARE έχουν την εγγύηση του φαρμακοποιού σας

 

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα:

- Περιποίησης για τα μαλλιά

greencare peripoiisi mallion

Σαμπουάν για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά 500ml (Ενυδάτωση & Λάμψη Mε προβιταμίνη B5, εκχύλισμα και άρωμα ροδιού)
Η προβιταμίνη Β5 και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος ροδιού αποδεδειγμένα τονώνουν και θρέφουν την τρίχα, ενώ ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Μετά από κάθε χρήση, τα μαλλιά σας είναι και δείχνουν πιο δυνατά, λαμπερά και ζωντανά.

Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά 500ml (Τόνωση & Θρέψη Mε σησαμέλαιο, προβιταμίνη B5 και άρωμα κέδρου)
Το σησαμέλαιο, γνωστό για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του, σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5, θρέφουν σε βάθος και τονώνουν με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

Μαλακτική κρέμα για όλους τους τύπους μαλλιών 300ml (Θρέψη & Λάμψη Με προβιταμίνη B5, σησαμέλαιο και άρωμα κέδρου)
Εμπλουτισμένη με σησαμέλαιο, γνωστό για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του και προβιταμίνη Β5, αυτή η μαλακτική κρέμα περιποιείται και μαλακώνει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα, χωρίς να τα βαραίνει.


- Περιποίησης για το σώμα

greencare peripoiisi somatos
Αφρόλουτρο 500ml (Αναζωογόνηση & Ενυδάτωση Με εκχύλισμα κανέλας και άρωμα πορτοκάλι)
Το εκχύλισμα κανέλας σε συνδυασμό με την ενυδατική γλυκερίνη, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα σας, συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος και σας προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.

Γαλάκτωμα σώματος 300ml (Ενυδάτωση & Απαλότητα Με εκχύλισμα αλόης, βιταμίνη Ε, άρωμα περγαμόντο και λουΐζα)Το εκχύλισμα αλόης προστατεύει από ερεθισμούς ενώ η βιταμίνη Ε ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός τους διατηρεί την επιδερμίδα σας απαλή και σφριγηλή. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, με άρωμα που απομακρύνει την κούραση και το στρες της καθημερινότητας.



- Περιποίησης για τα χέρια

greencare peripoiisi xerion
Κρέμα χεριών 75ml (Ενυδάτωση & Προστασία Με έλαιο νυχτολούλουδου και αμυγδαλέλαιο)
Οι απαλυντικές ιδιότητες που διαθέτει το έλαιο νυχτολούλουδου προστατεύουν τα χέρια σας από ερεθισμούς, ενώ σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο, ενυδατώνουν σε βάθος την ξηρή και σκασμένη επιδερμίδα, βελτιώνοντας την υφή της. Απορροφάται άμεσα, για απαλά χέρια που δεν κολλάνε.

Κρεμοσάπουνο για τα χέρια 300ml (Υγιεινή & Ενυδάτωση Με εκχύλισμα ελιάς, άρωμα περγαμόντο και λουΐζα)
Πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, με PH φιλικό προς το δέρμα, καθαρίζει απαλά τα χέρια σας, ενώ περιποιείται και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ
ΠΑΝΣΥΦΑ ΑΕΕ Αιγαίου 35, Κορωπί, 19400, 210-9645223, fax 210-9607482
e-mail: pansyfa@otenet.gr

Like us on facebook: facebook.com/greencare.pansyfa

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr