DERMOXEN

Η ELPEN, λανσάρει μία ολοκληρωμένη, επιστημονικά ελεγμένη σειρά 9 προϊόντων, φυτικής προέλευσης, για την υγιεινή και την ευεξία της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής.

Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2013. Μια ακόμα σημαντική συνεργασία εγκαινίασε η ELPEN, η 1η αμιγώς Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, από το Φεβρουάριο του 2013, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων DermoXEN®, για την υγεία και την ευεξία της ευαίσθητης περιοχής της κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία. Τα προϊόντα DermoXEN® είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική φροντίδα και προστασία της ευαίσθητης περιοχής αφού σέβονται την φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου, χωρίς να αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος, χάρη στο επίπεδο του pH, εφάμιλλο με της ευαίσθητης περιοχής στην εκάστοτε περίοδο της ζωής της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα DermoXEN®, είναι 96% φυτικής προέλευσης και δεν περιέχουν Parabens και SLS/SLES, ενώ είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά.

Η σειρά DermoXEN®, που διατίθεται μόνο στα φαρμακεία, καλύπτει τα 3 πιο σημαντικά στάδια της υγιεινής της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής, τον Καθαρισμό, τη Φροντίδα και τη Φρεσκάδα, ενώ αποτελείται από 9 προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής διατίθενται 3 υγρά καθαριστικά, Ιntimo Proneem (γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία), Intimo Lenitivo (γυναίκες σε εμμηνοπαυσιακή ηλικία), Intimo 4 Girls (νεαρά κορίτσια 4 έως 13 ετών). Για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι διαθέσιμα ακόμα 3 προϊόντα, η καταπραϋντική κρέμα Crema Lenitiva και 2 ιατροτεχνολογικά προϊόντα, το κολπικό ντους Florexil Vaginal Douche και το κολπικό gel Vitexyl Lubricant Gel, ενώ τη σειρά ολοκληρώνουν οι 2 συσκευασίες από υγρά μαντηλάκια (ατομική των 10 και πρακτική των 20), Day Fresh Intimate Wipes Maxi, και το αποσμητικό για την ευαίσθητη περιοχή, Deo Soft Cool Spray.

Οι γυναίκες μπορούν να προστατεύσουν άφοβα και ασφαλώς την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, χάρη στους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που υπόκεινται τα προϊόντα DermoXEN®, από την επιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, και χάρη στη διεξαγωγή ειδικών in vitro και in vivo δοκιμών με υποαλλεργική σύνθεση και in vivo δοκιμών σε μορφή επιθέματος, με την επίβλεψη δερματολόγου. Για την παροχή περαιτέρω ασφάλειας, κάθε παρτίδα προϊόντων ελέγχεται ξεχωριστά, μειώνοντας στο ελάχιστο την ενδεχόμενη παρουσία βαρέων μετάλλων όπως το νικέλιο, το χρώμιο και το κοβάλτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα sites:www.dermoxen.com και www.elpen.gr

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr