dialymajunior

Το Oral Flux Junior στοματικό διάλυμα είναι κατάλληλο για παιδιά 6-12 ετών. Η περιεκτικότητα του σε φθόριο είναι μόνο 0.05% ενω η συνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα. Η καθημερινή χρήση του φθοριούχου διαλύματος OralFlux ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την τερηδόνα και καταπολεμώντας τα βλαβερά μικρόβια του στόματος.

Οι μικροί του φίλοι θα λατρέψουν την ευχάριστη και παιχνιδιάρικη γεύση μέντας του στοματικού διαλύματος σε συνδυασμό με τη χρήση οδοντόκρεμας μετατρέποντας σε παιχνίδι την καθημερινή υγιεινή του στοματός τους.

junior
Η Oral Flux Junior οδοντόκρεμα είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά 0 έως 6 ετών με τη συνιστώμενη δοσολογία φθορίου για την πρόληψη της τερηδόνας στα παιδιά. Η συνθεσή της περιέχει ξυλιτόλη καθώς προσλαμβάνει την τερηδόνα και μειώνει την πλάκα. Η καθημερινή χρήση της οδοντόκρεμας OralFlux ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών και προστατέυει τη στοματική κοιλότητα των παιδιών. Η ευχάριστη γεύση της μέντας ωθεί τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια πολύ συχνά, προστατεύοντας έτσι και τα δόντια δεύτερης γενιάς.

Από τη φαρμακευτική εταιρεία Specifar

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr