NeuroAge Packs

Τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις, προσφέρουν στους ενήλικες τα συμπληρώματα διατροφής NeuroAge, με πυρήνα την ενίσχυση της μνήμης και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Με την πρόσφατη κυκλοφορία 2 νέων προϊόντων, η σειρά που διατίθεται αποκλειστικά από την ELPEN στην Ελλάδα, αποτελείται πλέον από τρία εξειδικευμένα προϊόντα NeuroAge, σχεδιασμέναγια να υποστηρίζουν τη γνωστική λειτουργία, την πνευματική εγρήγορση και τη διευκόλυνση του ύπνου, σ’ έναν υγιή εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος και το σώμα μας χρειάζονται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσουν σωστά, αφού η γήρανση του εγκεφάλου προκαλεί γνωστική εξασθένηση, διαταραχές ύπνου και έλλειψη συγκέντρωσης, και την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν το NeuroAge, το NeuroAgeNRG, το NeuroAgeSleep.

Όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών, κλινικά ελεγμένων και εγκεκριμένων από την EFSA, και έτσι εγγυώνται με ασφάλεια τη διατήρηση της συνολικής λειτουργίας του εγκεφάλου.

Το NeuroAge βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και περιέχει συστατικά όπως Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ, Ουριδίνη, Κυτιδίνη, και (L)-Γλουταμίνη, που έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην υποστήριξη ενός υγιούς εγκεφάλου.

Το NeuroAgeNRG πλέον των βασικών συστατικών του NeuroAge περιέχει επίσης Καφεΐνη και (L)-Θειανίνη, και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλει στην ενίσχυση της εγρήγορσης και της συγκέντρωσης. Επιπλέον, υποστηρίζει τη διατήρηση της λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης.

Το NeuroAgeSLEEP πλέον των βασικών συστατικών του NeuroAge περιέχει επίσης Μελατονίνη και Βαλεριάνα και έχει ειδικά σχεδιαστεί για να συμβάλει στη διευκόλυνση του ύπνου και τη μείωση του χρόνου μετάβασης στον ύπνο. Επιπλέον, και αυτό βοηθά στη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης.

Η σειρά NeuroAge διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από την ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS