hexafamily 21X10

Τα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως ο πονόλαιμος και ο παραγωγικός βήχας, έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού κάθε χρόνο, ιδιαίτερα τον χειμώνα δυσκολεύοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες. H οικογένεια Hexalen® όμως, έχει τη λύση για τη θεραπεία των 2 πιο συχνών συμπτωμάτων… Την Hexa-λύση!

Ηexacough®: Για την ανακούφιση του παραγωγικού βήχα

Ο παραγωγικός βήχας είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί δυσφορία και πλήττει το 40% των ασθενών κάθε χρόνο.

Τώρα η οικογένεια Hexalen® παρουσιάζει το Νέο πόσιμο διάλυμα Hexacough® για την γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του παραγωγικού βήχα.

Η μοναδική καταπραϋντική του σύνθεση αρχίζει να δρα σε μόλις 15 λεπτά και περιέχει Γουαϊφενεσίνη, τη δραστική ουσία που εμπιστεύονται οι γιατροί στο εξωτερικό εδώ και 50 χρόνια. Διαλύει τα φλέματα και διευκολύνει την απόχρεμψή τους αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του αναπνευστικού. Κυκλοφορεί σε ευχάριστη γεύση Μέντας & Raspberry για εύκολη κατάποση.

Hexalen® Spray: Θεραπεύστε τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

Ο πονόλαιμος ταλαιπωρεί 1 στους 2 τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Το Hexalen® που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια για την θεραπεία του πονόλαιμου, τώρα σε πρακτική μορφή spray για στοχευμένη δράση και με τη διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία (Εξετιδίνη 0,2%) για ισχυρή αντισηπτική δράση. Σε αντίθεση με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray, θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες κιόλας ενοχλήσεις. Η αντιβακτηριακή του δράση μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση.

Το Hexalen® spray ενδείκνυται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικήςκοιλότητας και των δοντιών.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS