korres giaourti spf30

Ολοκληρωμένη αντηλιακή φροντίδα προσώπου, με τεχνολογία προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία [IR], η δράση της οποίας πλέον ταυτίζεται με τη φωτογήρανση. Η ανανεωμένη σύνθεση της σειράς ΚΟΡΡΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ για το πρόσωπο, εκτός από την προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες [UVA & UVB] -κοινός παρονομαστής των αντηλιακών προϊόντων-, πλέον προσφέρει με φυσικό τρόπο σταθερή προστασία και από τις ακτίνες IR, οι οποίες αποτελούν το 40% της ηλιακής ακτινοβολίας και συμβάλουν στην καταστροφή του DNA του δέρματος.

Μέχρι πρόσφατα, η κλινική γνώση για την υπέρυθρη ακτινοβολία ήταν περιορισμένη. Νέες μελέτες την τοποθετούν στο επίκεντρο, καθώς έχει αποδειχθεί πως εισχωρεί βαθύτερα στο δέρμα, καταστρέφοντας το DNA των κυττάρων και ενισχύοντας την πρόωρη γήρανση.

Η αντηλιακή σειρά προσώπου με ελληνικό βρώσιμο Γιαούρτι, ενισxυμένη με το, πλούσιο σε φλαβονοειδή, εκχύλισμα από Knotgrass, προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Η δράση της νέας σειράς αναπτύσσεται σε τέσσερις [4] άξονες:

1. ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία από τις ακτινοβολίες UVA/UVB/IR

2. ενισχυμένη προστασία από τη φωτογήρανση, τα σημάδια της οποίας είναι πρωτίστως εμφανή στη συνεχώς εκτεθειμένη επιδερμίδα του προσώπου

3. διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος

4. διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια έκθεσής της στον ήλιο

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME IR ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

- SPF 30

- SPF 50

- SPF 50/ ME ΧΡΩΜΑ

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με ενυδατική δράση, ιδανική για καθημερινή χρήση. Προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/UVB/IR.

korres giaoourti spf50
TA ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ενσωμάτωση του πραγματικού γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα, η οποία επιτεύχθηκε σε συνέχεια τριετούς έρευνας, έχει καταγραφεί ως παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ. Η χρήση της α’ ύλης σε αυτή τη μορφή υπήρξε μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μεταφερθούν όλες οι ιδιότητες και η απαλή υφή της στο τελικό προϊόν. Το βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ KNOTGRASS Πλούσιο σε φλαβονοειδή, προστατεύει τη δερμίδα από την υπέρυθρη ακτινοβολία, βελτιώνει τη σύσφιγξη και μειώνει τις ρυτίδες, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

ALOE VERA Καταπραΰνει, ενισχύει το αμυντικό σύστημα και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος.

ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 Προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των φλεγμονών.

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε Διαθέτει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ Είναι φυσικός αντιοξειδωτικός παράγοντας, ενώ ελέγχει τα επίπεδα ενυδάτωσης.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr